Last news in Fakti

4 Септември, 2019 14:32 12 106 44

Откритият мъртъв Иван Йорданов се е обесил

  • иван йорданов

Подробности около злощастния случай с 28-годишния младеж

Откритият мъртъв Иван Йорданов се е обесил - 1

Младият Иван Йорданов, който изчезна мистериозно преди близо седмица, се е обесил. Аутопсията показала по категоричен начин, че 28-годишният мъж се е самоубил. Клонът, на който завързал въжето, обаче се счупил, като при падането се строшили и няколко ребра на Йорданов. Травмата е настъпила след смъртта му, информират от МВР и "Съдебна медицина".

В хода на разследването станало ясно, че той е бил въздействието на опиати, когато е звънял на баща си, като първоначално го помислил за леля му, после задавал въпроси са видеокасетка от детството му.

Припомняме, че Йорданов изчезна мистериозно, след като отиде в района на изоставеното военно поделение край варненското село Любен Каравелово. Там бил на палатка със свои приятели. Те се уговорили в затворена група във "Фейсбук" да си направят парти в изоставената казарма. Бащата на Йорданов се притеснил от среднощното неадекватно обаждане на сина си и подал информация на разследващите да започне издирване.

Беше споменато още, че младият мъж пратил координати на родителя си. Въпреки издирването обаче десетки полицаи и доброволци не го намериха до понеделник вечерта. Жител на Любен Каравелово попаднал на тялото, след като се връщал от гората. Там събирал дърва за зимата. Тъй като познал младежа от снимките по медиите, той незабавно казал първо на кмета, който на свой ред звъннал на 112. На мястото незабавно пристигнал екип от криминалисти, който започнал оглед.

При първоначалната проверка по тялото на Иван Йорданов нямало следи от насилие. Чак аутопсията показала, че той се е обесил, а вече, след като издъхнал, тялото натежало на клона и се строполило на земята. При удара с почвата се счупили и няколко ребра на жертвата. Според местни хора в изоставеното поделение около 150 младежи са си организирали купон сред природата. Местни разказват, че миналата година са чували силни звуци от такъв купон, а после виждали младежи в неадекватно състояние.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ....

    42 28 Отговор
    Абе стига сте ни занимавали с тоя наркоман
  • 2 Гост

    64 5 Отговор
    И после ли се отвързал
  • 3 Алфа Вълкът

    44 1 Отговор
    Дали се е обесил или са го обесили за нещастие историята беше с предизвестен край.
  • 4 МВР потвърди

    51 4 Отговор
    Обесил се ,преди това си строши с камък ребрата ,после мъртъв прати смс на баща си
  • 5 lsd

    23 4 Отговор
    lsd 100%
  • 6 гост

    31 1 Отговор
    Значи клонът е бил достатъчно здрав да издържи резкия удар от отпускането на тялото и предсмъртните конвулсии, след което незнайно защо се е счупил. Ясно е, че наркотиците са били замесени, всеизвестен факт са депресивните състояния и самоубийственни мисли, които могат да сполетят наркомана.
  • 7 Йозеф

    27 2 Отговор
    Друснал е мощно, картон или неква дизайнерска синтетика, може и гъбки.
  • 8 Циник

    22 12 Отговор
    Още ли твърдите че е бил добро момче тоя наркоман? Наркоманът е слаб човек сянка на живо същество. Някои се изчистват, но повечето отиват в чистилището.
  • 9 Щмъркан " бело ми Е"

    25 7 Отговор
    Яз като чета (до колкото мога) повечето коментиращи и те са на " някви субстанции"
  • 10 onq s konq

    9 13 Отговор
    А жиф ли е ?
  • 11 Голям Слон

    57 7 Отговор
    И пушачите са наркомани, но никой особено не ги презира. Спрете се малко, бе, хора. Няма застраховани в този живот. Какво му се е случило на момчето, какво му е било в главата - никой не знае. Чукайте на дърво! И вие имате/ще имате деца.

    Коментиран от #18

  • 12 100

    14 2 Отговор
    А, стига бе, сам ли се е обесил?
  • 13 Крими

    30 0 Отговор
    Нещо като криминале с много загадки, но с предизвестен край. Само нещо не разбирам как така чак при аутопсията е установено, че се самообесил, да не питаме къде и от къде е въжето. Учудващо е, че при обесване или удушаване остават определени следи, които са видими с просто око и няма нужда да се изчаква заключението на патолога на следващия ден за нещо, което е очевидно. Не подценявам експертното мнение на специалистите, но просто информацията се поднася на час по лъжичка, или има друго, което не е за обществено достояние.

    Коментиран от #19, #26

  • 14 MOMO

    21 3 Отговор
    Една седмица са го търсили по земята но ,не го открили,А той е висял на клона.След като "узрял"паднал.
  • 15 Защо само мъже

    7 4 Отговор
    Направи ми впечатление защо само мъже се самоубиват а жените и крвите не. Има нещо което мъчи мъжкия пол и трябва да се земат някакви решения да се справим с този проблем. Защото това е проблем и то катастрофален за човечеството. Защото мъжете намаляват драстично по света. Трябва да се направи нещо.

    Коментиран от #21

  • 16 Гоуст

    17 1 Отговор
    Нещо не вдявам тиряжираната информация - нямал следи от насилие... Та той се е обесил, сигурно с ярко изразени следи по врата, паднал е и е счупил ребра и сигурно голям брой охлузвания... Но онаще нямало следи
  • 17 Дъ Клаш

    5 8 Отговор
    Ма той умрял мааа...
  • 18 гост

    22 2 Отговор

    До коментар #11 от "Голям Слон":

    За децата си прав, но за пушачите не си. Пушачите са пристрастени към този продукт, но не се държат неадекватно и не получават халюцинации, депресии или психически отклонения при употребата на цигари. Просто им се пуши, с което може да ни предизвикат дискомфорт с дима и миризмата, но дотам. При тревата е съвсем друго, особенно при силни такива, да не говорим за химическите наркотици. Лошото е, че това се рекламира като нещо хубаво, забавно и весело, докато реално е изключително опасно при хора с лабилна психика. Няма нищо смешно в това да виждаш не хора, а демони които те преследват и единствен начин да се спасиш е да се обесиш, нали?

    Коментиран от #23, #30

  • 19 Синдикат на Ало Измамниците

    38 0 Отговор

    До коментар #13 от "Крими":

    По интересно е, че са участвали цели 40 човека и кучета барабар и не са го открили. А той е бил съвсем наблизо. Хм. Това поражда въпроса колко въобще са го търсили, или буквално са чакали да се размирише в района и по лесно да го открият. Наркоман не наркоман жалко за момчето.

    Коментиран от #24, #25

  • 20 Дъ Клаш

    2 11 Отговор
    Естедтвеният отбор няма как да бъде спрян.
  • 21 Любен Каравелово

    5 1 Отговор

    До коментар #15 от "Защо само мъже":

    Ако си беше сменил пола, сега щеше да е жив.
  • 22 Дъ Клаш

    10 0 Отговор
    На 17-18 младеж ок ама 28 годишен льохманин?!90 процента от тия дето ходят на палатки са тревомани избушляци не говорим за по тежките.И не само техноманиаците.
  • 23 алкаша

    14 7 Отговор

    До коментар #18 от "гост":

    Знеаш ли кой друг наркотик води до тежки пристъпи на насилие, отключва психически заболявания и причинява повече смърт от всички останали наркотици взети заедно? А го продават и рекламират на всякъде - алкохола. Хора, които пият повече от 3 ракии седмично въобще да не говорят за наркомании, че е смешно
  • 24 Крими

    17 0 Отговор

    До коментар #19 от "Синдикат на Ало Измамниците":

    Прав си. Напоследък все така ги дирят, издирват, впрегнат целия наличен ресурс( вкл. горски, доброволци и каквито други се сетиш) и после след неизвестен период труповете почват да падат сякаш от небето. Чудна работа!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Ххх

    21 0 Отговор

    До коментар #13 от "Крими":

    Доста добър коментар!! Абсолютно съм убеден,че е бил убит и то по доста мистериозен начин ,който е прекалено труден явно за разгадаване...Със сигурност се крие доста информация умишлено от общество и медиите, които и без това не задават подходящите въпроси! Ако е бил наркоман, нека каже баща му!? Кой наркоман ходи да се друса на "техно парти" в гората с "приятели" и си носи въже за бесене след надрусване???
    Много е вероятно да са го надрусали умишлено (убийците му) преди убийството за да си кажат всички първично мислещи,че бил откачен наркоман..?!?!!
  • 27 Ай стига бе

    24 0 Отговор
    Лелееее, това е някаква куха постановка. Казаха, че нямало следи от насилие. Ами въжето около врата и завързано за счупения клон? Това да не е мартеница? И как така клона ще издържи първоначалния удар, а чак после ще се счупи? Натежал бил, че от какво? Абе, тоя който е измислил това не става и за сценарист на детски рисувани филмчета.
  • 28 Вбесен

    17 0 Отговор
    До преди 2 дни четах новините в друг един, уж новинарски сайт. Махнах се от там заради неворятната цензура и заради статиите, които пишеха тамошните "журналисти". Меко казано неграмотни и още по-меко казано, малоумни.
    Вижда, че това е било напразно и явно всички сайтове са като предния.
    Обяснете ми, моля ви, как може тялото след като умре (от обесване) да натежи и да счупи клона. Да не би да е вампирясало и да е изпило каца заелева чорба и изяло тон суджук? От къде му се е добавила телесна маса?
    За правописните и технически грешки, хич няма и да загатвам, както и писаници без логическа и смислова линия. Все едно ги пишат хора на по 5 "линии".

    Коментиран от #40

  • 29 Mъка

    19 0 Отговор
    Само преди 2 дни писахте, че нямало никакви следи от насилие в/у тялото. Според вас, да ти виси примка вързана за строшен клон до тялото не е насилие, счупените ребра не се виждат ? Как е умрял пък тогава се е счупил клона... Факти, по-големи идиоти сте дори от тия, от които преписвате.
  • 30 Голям Слон

    6 1 Отговор

    До коментар #18 от "гост":

    Щом пушиш и пиеш - това е наркомания! И едните, и другите трудно се отказват от навиците си. А халюцинации без проблем се докарват от фиркане, например. А щом можеш да пушиш едното, без проблем ще посегнеш и към другото. Благодаря за възпитаната реплика въпреки всичко.
  • 31 гост

    9 4 Отговор
    Един наркоман по малко...Жалко ,че човека е тръгнал по грешен път и не е намерил сили за да смени посоката !!! Слаба психика !!!
  • 32 Аз съм

    15 0 Отговор
    Когато го намериха да не са откраднали въжето,че не разбраха ,че се е обесил.
  • 33 Интересно

    12 0 Отговор
    "Тъй като познал младежа от снимките по медиите, той незабавно казал първо на кмета, който на свой ред звъннал на 112."
    Тук вече историята започна яко да мирише...
  • 34 Киряков

    15 1 Отговор
    От така представената информация става ясно че са го самообесили...Трудно ми е да повярвам че някой ще клъвне на нея.
  • 35 Буден гражданин

    4 1 Отговор
    Телефона намерилиса там ще видат къде е члленувал и в тайна група да е бил всичко може да се види от телефона ида проверът всички тия каде са били там
  • 36 Боко

    4 0 Отговор
    Удобна версия за полицията!
  • 37 Qwrerty

    2 0 Отговор
    Кой ходи с въже на парти? Колан няма как да стигне и за клона и за врата му. 592
  • 38 нсас

    4 0 Отговор
    Самообил се е като се е мушнал 4 пъти в гърба и след това се е застрелял в тила! Иначе добре!
    Съболезнования на семейството!
  • 39 6iban

    0 1 Отговор
    Narkoman
  • 40 Момчил

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "Вбесен":

    Дори би трябвало да е олекнало понеже при обесване червата и стомаха се изпразват
  • 41 Усмивката

    3 0 Отговор
    Са ....не че казвам.че някой е малоумен но....как при няколко счупени ребра ??.При падане върху плочки от 4 метра.??Най вероятно и с коланили въже на шията.....при първоначален оглед немало следи от насилствена смърт.А дори да липсва въже ,макар да е невъзможно обесване такова,как пък чак при аутопсията ,,разкрили" че се е обесил(сомообесили).При ,,първоначален" оглед какво са гледали.Нали има следи по врата.Абе....
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ХХL

    1 0 Отговор
    Много е просто. Сиганина , който го е намерил е откраднал въжето да си завърже набраните дърва!
  • 44 До ЦИНИК

    1 0 Отговор
    ВИЕ СТЕ ДОБЪР ЧОВЕК НАЛИ,РАДВАТЕ СЕ ОТ СМЪРТТА НА ДРУГ ЧОВЕК, ПОМИСЛЕТЕ ЗА РОДИТЕЛИТЕ МУ,ДОБРИ ЧОВЕЧЕ