Last news in Fakti

12 Септември, 2019 18:50 3 727 17

Арестуваха британския педофил, укрил се в циганската махала в Сливен

  • сливен-
  • педофил-
  • британец-
  • даниел ериксон-хъл

Срещу пастора от гетото "Надежда" е образъвано досъдебно производство за извършени блудствени действия с повече от две малолетни лица

Арестуваха британския педофил, укрил се в циганската махала в Сливен - 1

Британски гражданин е бил задържан днес за блудство с деца от циганската махала в Сливен, потвърдиха от Окръжната прокуратура в града.

44-годишният Даниел Ериксон-Хъл живее като пастор в квартал "Надежда" в Сливен. Той е познат на прокуратурата, тъй като през 2016 година е била получена европейска заповед за арест от Великобритания за предаването му във връзка с разследване за сексуални престъпления. След излежаване на присъдата си, лицето се е върнало отново в България.

В Сливен мъжът имал регистрирано сдружение, като се занимавал с проповедническа дейност - пасторство.

Срещу него е образувано досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура - Сливен за извършени блудствени действия с повече от две малолетни лица. Мъжът е задържан за 24 часа, предстои да му бъдат повдигнати обвинения, като ще бъде поискана мярка за задържането му под стража за 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Boxer 3.0

    32 1 Отговор
    БХК веднага да се заеме със защитата му!

    Коментиран от #3

  • 2 Кой68

    26 0 Отговор
    Айде сега го изпратете в Англия за да го обявят за светец ,а може и кардинал?Но пък може и да го оневините.......Нищо няма да ме учуди...
  • 3 Гошо

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Boxer 3.0":

    Изчакай първо Брексита
  • 4 Оставете ЧОВЕКА

    3 7 Отговор
    Той си плаща ! Човешко е а и ние сме ИЗМЕТ !
  • 5 Народа не е преоритет за Правителството

    2 0 Отговор
    А БРМЕ ЗА ЛИКВИДИРАНЕ и редуциране чрез социално , морално бавно и системно РАЗЛОЖЕНИЕ !

    Коментиран от #11

  • 6 Колко факти искаш да ти аргументирам

    9 0 Отговор
    Тенденцията на Запада , че трябва да бъдем ликвидирани !
  • 7 Чарлз

    6 1 Отговор
    Пратете го в Троянския манастир.
  • 8 Плурализъм и демокрация - ти видя ли я ?

    7 0 Отговор
    Единението прави СИЛАТА - а у нас има 300 партии ! Избранника трябва да се подчинява на избирателите си - а у нас Народния ИЗМАМНИК има ИМУНИТЕТ ! Основната грижа на Народното Събрание е да обезпечи комфортни условия за живот на населението - а у нас луда надпревара за облагодетелстване на онзи който е на власт ! И т.н. труповете ще се ползват за наторяване, кръвосмешението е разрешено, еднополови бракове - легално. Смяна на пола е позволено, проституцията - легален бизнес. В Швеция се проповядва АНИБАЛИЗЪМ. Вяра в Господ Бог е отживелица, грях , спасение на душата не е вече актуално. Спасението на Душата е сантименталност и невежество. ЧОВЕКА ОТ НАТОДС Е КЛАСИФИЦИРАН КАТО ЖИВОТНО БЕЗ ДУША И БЕЗ СМИСЪЛ ОТ СЪЩЕСТВУВАНИЕ С ДУХОВНОСТ И МОРАЛ ПРАВО ЗА ДОСТОЙНО СЪЩЕСТВУВАНИЕ ! НАС НИ УНИЩОЖАВАТ СИСТЕМНО ЧРЕЗ РАЗЛОЖЕНИЕ И ОЗВЕРЯВАНР И КАНИБАЛИЗЪМ ? В Канада преди 5 години съдия отсъди че секс с КУЧЕ не е подсъдно ?

    Коментиран от #9

  • 9 Плурализъм и демокрация - ти видя ли я ?

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Плурализъм и демокрация - ти видя ли я ?":

    да се чет : В Швеция днес се проявява КАНИБАЛИЗЪМ ! ХОРАТА А НА ЗАПАД а ние сме човекоподобни като животни за облекчаване на тяхните нужди !
  • 10 Време е за ЗАЩИТА !

    4 0 Отговор
    И активна БОРБА в отстояване на достойнството си !
  • 11 Не си съгласен с мен ?

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Народа не е преоритет за Правителството":

    А Деса поетеса , а Канали Цолов, Станислав Христов Христосков, а билборда на Слави с 20 рози в израз на интимна страст км г-н Недялко . Ние не само ВУНИМ КАТО КАЦА С ЛАНСКО КИСЕЛО ЗЕЛЕ но и бомбясахме ! Не чувстваш ли миризмата и затишието преди взрива ?
  • 12 който не чувства миризмата на разложени

    1 0 Отговор
    Значи е обект за Канибалите от Швеция ! Днес ми пердашат децата уродите на Нейно Величество , дъщерите, и жените по Брюксел и Амстердам а ние за яхсме Ваше Нищожество ! Аз не мисля така !
  • 13 Чета коментари

    0 1 Отговор
    Тука под статиите, както и в българия е пълно само с разни полудяли балъци. Такива са им и коментарите!
  • 14 Xa xa xa

    1 0 Отговор
    Такива са ама с тия грозни и дебели прасета за жени тука нз педали и педофили само много дрога и водка щото през седмицата 1 водка е £2.5 уикенда £3.5.... мн тъпа нация
  • 15 анонимен

    4 1 Отговор
    Тоя да го вкарат в централен софийски затвор и цял ден да го тъпчат циганите в миризливия задник! !! Мръсно английско копиле! !!

    Коментиран от #16

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Лъжат Ви!

    8 0 Отговор
    Не може да живее в Надежда и да извърши това безнаказано! Там и полицаите ги е страх да влизат! Някой мургав срещу пари му е пускал деца! Не виждам друго обяснение!