Last news in Fakti

13 Септември, 2019 15:02 4 582 9

Британският педофил открит в стая в гетото в Сливен с шест момченца

  • сливен-
  • педофил-
  • блудство-
  • пастор

Мъжът осъществявал неколкократно блудствени действия с малолетни и непълнолетни жертви

Британският педофил открит в стая в гетото в Сливен с шест момченца - 1

Арестът на британеца Даниел Ериксон-Хъл, подвизаващ се като пастор в циганското гето "Надежда" в Сливен, е извършен на 12 септември след осъществена двумесечна проверка по документиране на престъплението от служители на отдел "Киберпрестъпност" при ГДБОП и служители на ОДМВР-Сливен.

В момента на ареста 43-годишния мъж бил заварен в едно помещение в присъствието на шест малолетни и непълнолетни момчета. Децата са отведени незабавно в РУ-Сливен и с тях е започната работа с инспектори от Детска педагогическа стая, психолог и разследващи полицаи. В хода на извършените процесуално - следствени действия от жилището и личния му автомобил са иззети компютърна конфигурация, видеокамери и други вещи, имащи отношение към извършеното престъпление.

Английският гражданин е отведен в РУ-Сливен и първоначално е задържан за 24 часа, с постановление на прокуратурата мярката му за задържане е удължена до 72 часа, очаква се днес съда да гледа искането за постоянното му задържане.

По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура – Сливен, като е документирано, че мъжът е осъществявал неколкократно блудствени действия с малолетните жертви от гр. Сливен, на които заплащал, за да не разгласяват случващото се.

Докато е извършвал противоправните си деяния той легитимирал престоя и контактите си с децата от квартала, в който живеел в Сливен, представяйки се за пастор, който проповядва течение на християнската религия.

През седмицата служителите на отдел „Киберпрестъпност“ при ГДБОП са задържали още трима мъже с аналогични прояви на територията на София. В понеделник /09.09.19 г/ бил арестуван френски гражданин, служител в кол-център на международна фирма, а днес - други двама български граждани, живущи в жк. „Люлин“ и „Сухата река“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Последния софиянец

    25 2 Отговор
    Те ромеите са си педофили, така че един в повече капка в морето.
  • 3 Злобко

    31 3 Отговор
    Защо се месите в работите на човека??? Той е дошъл с идеята да намали циганската раждаемост в България като почва да възпитава от малки циглетата да стават джейндъри и педали но полицията си вре носъ къде нетрябва!!!!

    Коментиран от #6

  • 4 Костя Копейкин

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "rusnak":

    Педошпионинът ни е на Дондуков 1 другарю.
  • 5 Стоян

    23 0 Отговор
    Не съм защитник на педофилите,ако зависеше от мен Калашников 7.62 до стената и всичко приключва,НО в циганската махала в Сливен (а и във ВСЕКИ ГРАД В БЪЛГАРИЯ)ВСЕКИ ДЕН раждат малолетни ДЕЦА на по 11,12 години,защо бащите не биват подведени под отговорност за блудство и изнасилване?До кога това което е престъпление за Българите и гражданите на ЕС ,за циганите е "традиция" и им се разминава ЕЖЕДНЕВНО!Съд и затвор ЗА ВСИЧКИ които злоупотребяват с малолетни лица,не само за тези които ги дават по Британските телевизии!
  • 6 Д-р По навътре.

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Злобко":

    Да прав си бе човек това е нещо като хуманен начин на кастрация хубаво прави човека но трябва да обръща резбите и на двата пола.
  • 7 1234

    6 0 Отговор
    Нямат си достатъчно сигани в гейските държави, та опряха до сливенските! Дефицитът трябва да бъде погасен с качествен експорт!
  • 8 БАТЕ ДА СТРОИ ЗАТВОРИ

    1 0 Отговор
    ДЪРЖАВАТА СПОНСОРИРА МНОЖЕНЕТО НА ГЕТАТА, А ТОВА = РОМЧЕТА КОИТО ИЗРАСТВАТ В МИЗЕРИЯ ЗА ДА СТАНАТ ПОСЛЕ КЛОШАРИ А НАКРАЯ "БАТЕ" ЩЕ ГИ ВКАРВА ПО ЗАТВОРИТЕ
  • 9 Агностик

    0 0 Отговор
    Да насилваш малки момченца е много католическо и някак си християнско.