Last news in Fakti

12 Юни, 2012 22:19 1 314 0

Оръжие, боеприпаси и взривове откриха в ловешко село

  • оръжие-
  • ловешко-
  • дерманци-
  • взрив

Голямо количество оръжие, боеприпаси и взривни вещества са били намерени в частен дом в ловешкото село Дерманци, предаде БНР, като се позова на местни жители.

В 3.10 часа през нощта в селото били чути гърмежи. Къщата е обградена от полиция. На мястото има и екипи на Гражданската защита. Директорът на Областната дирекция на полицията в Ловеч Георги Иванов потвърди информацията, но отказа да разкрие повече подробности докато не приключат следствените работи. По случая вече работи и прокуратурата.

В сряда стана ясно, че има пряка връзка между намерениет боеприпаси в Дерманци и тези в столичния квартал "Красна поляна".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА