Last news in Fakti

1 Октомври, 2019 11:28 1 573 6

Мъртво пиян блъсна и рани двама души

  • мъртво пиян-
  • устрем

Шофьорът се врязал в спрян автомобил

Мъртво пиян блъсна и рани двама души - 1
Снимка: shutterstock

Пиян водач нарани мъж и жена в тополовградското село Устрем. Това съобщиха от ОДМВР-Хасково.

Вчера в 19,45 часа в управлението е получен сигнал за произшествие, станало в селото с лек автомобил „Опел“. 45-годишният му водач от същото село, при излизане от ляв завой е загубил контрол и е ударил паркиран в дясно по посоката на движението си товарен автомобил „Фиат“ и впоследствие е наранил жена на 63 г и мъж на 32 г, намиращи се в близост до колата си.

Пътните полицаи са тествали шофьора, дрегерът отчел наличие на 3,62 промила алкохол в издишания въздух. Пострадалите лица са откарани в МБАЛ Хасково, където е установено, че жената е със счупена дясна бедрена кост и счупен нос, а мъжът – с мозъчно сътресение. И двамата са без опасност за живота.

Водачът е задържан до 24 часа по стартиралото досъдебно производство. Със същата мярка на задържане в хасковския арест е бил и 46-годишен водач от с.Малево, заловен от униформените полицаи да управлява леката си кола „Фолксваген“ в с.Клокотница след употреба на 2,26 промила алкохол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    2 1 Отговор
    глупак
  • 2 Съревнование

    8 0 Отговор
    Борбата е неравна! Вчера в Монтана жена с 3,10. Този"хубавец" с 3,62, другарчето с 2,26. Не става така– трябва да има ясен критерий в съревнованието между малоумните убийци и самоубийци, защото мъжете разграждат алкохола по–бързо. Наградата е затвор и принудително лечение за тяхна сметка.
  • 3 Шляхтиц

    9 0 Отговор
    Това УМИШЛЕНИ УБИЙЦИ. Самоубийците си слагат примката на врата и се самоубиват.
  • 4 Бай Ставри

    2 0 Отговор
    Бе как ги чекаме такива при нас, ма нема кой да ги осъди ефективно като убийци!!!
  • 5 Преброяване на бесните язовци

    6 1 Отговор
    Кога най-накрая дебилодепутатите ще приравняват шофирането с над 0.5‰ в кръвта с опит за предумишлено убийство на повече от едно лице?????
  • 6 Коmapak

    1 0 Отговор
    Обикновено проверките по селата са от регионалната полиция. Имаше един експеримент за размяна около 2008г. Говоря за с. Горски извор на 14 км от Хасково. Та значи пристига сливенски бригада от Кат и започва поголовна проверка за алкохол. Познайте! Нито един трезвен по обяд!!!