Last news in Fakti

23 Май, 2016 13:25 16 402 10

Мъртво пиян се заби в мантинела

  • мъртво пиян-
  • заби-
  • мантинела
Мъртво пиян се заби в мантинела - 1
Снимка: BulNews

Мъртвопиян 25-годишен шофьор от Хърлец катастрофира по пътя от Мизия към Гложене, съобщиха от полицията във Враца. За щастие пострадали няма.

Инцидентът е станал около 2.30 тази сутринта, когато при навлизане в десен завой, лекият автомобил се е забил  в крайпътна мантинела.

Колата е управлявана от Н.Н., който има шофьорска книжка от 6 години, поясняват от полицията.

Причината за удара е несъобразена скорост. Водачът е изпробван за алкохол, а дрегерът е отчел, че мъжът е седнал за волана с 2.36 промила. Съставен му е акт и му е издаден талон за медицинско изследване. Шофьорът е дал кръв и е задържан за срок от 24 часа.  



 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Волен Сидеров

    1 1 Отговор
    а бравос -поредният,късмет че не се ударил в друга кола-как не е минавал някой депутат тогава тю язък или някой от управниците на съдебната власт....да си заслужавало пиенето поне....
  • 2 трънчанина

    0 1 Отговор
    Че пием и че карам докато можем.

    Коментиран от #3

  • 3 няма как

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "трънчанина":

    Такива само това правите. То за това на година умират 1100 човека по пътя. Като си вземете книжките в някое село и седнете пияни да карате. Такъв и да умре - голяма работа. Да не е карал пил.
  • 4 yb924

    1 0 Отговор
    ПОРЕДНИЯ ПИЯН Л..Н@Р НА ПЪТЯ. ЗАТВОР ТРЯБВА ЗА ТАКИВА ВОДАЧИ С АЛКОХОЛ И ДРОГА.
  • 5 Никола

    0 0 Отговор
    А аз тебе да те попитам ти перфектен ли си бе ба...к.Да не би случайно да си господ щото така като гледам с тея изказвания явно си.Просто ми писна да чета коментари от тоя род на все знаещи като вас.Що не си гледате собствения живот а сте тръгнали да съдите другите.ПЕРФЕКНИТЕ!
  • 6 iii

    1 0 Отговор
    Не сме перфектни, но хората които карат пияни са убийци. Карането е отговорност, когато човек кара, той трябва да осъзнава, че носи отговорност за тон, тон и половина метал. Всеки път когато седна за волана, без значение дали е семеен хеч със 110 коня или чудовище с 500+ коня, аз осъзнавам, че управлявам машина, имаща потенциала да убива.
  • 7 jjj

    0 0 Отговор
    Ами щом управляваш машина, имаща потенциала да убива то тогава трябва да се забранят тези машини, също като огнестрелното оръжие, нали така? А пък ти можеш да си управляваш и колело или летни кънки например.
    Аман от тъпашки изказвания...

    Коментиран от #9

  • 8 rrr

    0 0 Отговор
    Тъпашките изказвания са на тебе JJJ. Ти си най-тъпото копеле което може да пише тук. "Щом управлява машина, има потенцияла да убива.".
    Когато един човек се качва на машина пиян тогава има потенциала да убива, защото е в състояние различно от нормалното.
  • 9 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "jjj":

    За голямо геройство ли имаш да се напиеш като прасе и да се качиш да караш кола???
  • 10 ГаЪЗ на макс

    0 0 Отговор
    Браво ! давай все така,
    и накрая ще ти ЯМ житото !!!