Last news in Fakti

4 Октомври, 2019 09:06 1 510 12

Рецидивисти пребиха възрастно семейство в казанлъшко село

  • юмрук-
  • рецидивисти

Мъжете са се представили за полицаи

Рецидивисти пребиха възрастно семейство в казанлъшко село - 1

Крадци нападнаха възрастно семейство в казанлъшкото село Бузовград, съобщи bTV.

Двамата обирджии нанесли жесток побой на пенсионерите с дървен кол. Влезли в дома на 76-годишен мъж и съпругата му през оградата.

Мъжете са се представили за полицаи. Всичко се случило през нощта. Собственикът на дома се събудил от удар. Успял да окаже съпротива на единия мъж, но се оказало, че нападателите били двама.

Повалили го на земята, бил удрян и с прът. Мъжете откраднали телефон и избягали. Счупили и инвалидната количка на съпругата му.

Възрастният мъж подал сигнал за случилото се и двамата мъже са задържани в центъра на селото.

Мъжете са в ареста за 72 часа. И двамата са осъждани многократно и са изтърпявали наказание "лишаване от свобода". Работи се по доказването и на други престъпления с тяхно участие.

"Това престъпление е прецедент като начин на извършване за района ни", пояснява Христо Петров, началник на "Криминална полиция" в Казанлък.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РъкатаНаМъртвеца

    33 0 Отговор
    БХК ше ги издигне за Мъже на годината у пандиза !
  • 2 Лекар БГ

    39 0 Отговор
    Това е положението.Рецидивисти вилнеят всред нашите майки и бащи,баби и дядовци.Бият,пребиват,грабят и убиват.А ние,сечем гора,за да бълваме хартиени"концепции за ромите".....Но,това житие и страдание,от висотата на дЖипката се не види.Там не се режат лентички и не става въпрос за стотици милиони.Възрастните хора-кучета ги яли.Ако да са я градили тази България.Тежко безобразие.
    Жалко за поредните жертви!

    Коментиран от #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бандюга

    31 0 Отговор
    Гледах репортажа по телевизията и ми направи впечатление, че дядото е доста здрав и жизнен за годините си, та си мисля, че ако имаше законно оръжие и ги беше гръмнал тия двамат, щеше да направи голяма услуга както на себе си и болната си съпруга, така и на цялото общество. Каза, че се страхува от отмъщение от техни аверчета, та пищов и на месо, пък нека го съдят.
  • 5 Браво

    22 0 Отговор
    Докато не пострада някой от семействата на “уважаемите “ съдии-така ще бъде : РЕЦИДИВИСТИ с по 60-70 “ производства “ ще си вилнеят ....
  • 6 От Пирдоп

    21 0 Отговор

    До коментар #2 от "Лекар БГ":

    За гората сте прав , но все пак е останало по някое дърво за да ги провесиме ( избесиме) такива ,,същества"

    Коментиран от #7

  • 7 Ангел Геров Пирдоп

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "От Пирдоп":

    Обичам Мариана на Таро
  • 8 Абе факти

    7 0 Отговор
    не можахте ли да намерите снимка на по-тъмна ръка! На второто изречение се разбира че са цигани, като погледнеш снимката, някак не върви с текста! Вие виждали ли сте циганин с такъв цвят на ръката?
  • 9 гост

    6 1 Отговор
    В САЩ, който толкова много го плюят, такива рецидивисти при поредното провинение ще получат не 2, а 22г. зад решетките по бързата процедура без договорки и проценти на намаляне на присъдата. У нас си ги регистрират, я са ги осъдили, я не, пък дали ще ги намерят да ги вкарат в затвора пак не се знае, не че се крият, просто никой не ги търси. Ей го на, един местен 5 години го търсили, понеже той сам не се явил да влезе в затвора, не се е укривал, нито е бягал. Преди години така убиха млада жена от квартала, на банкомата, защото един такъв рецидивист не го намерили месеци наред да го вкарата, ама след като я уби го намериха.
  • 10 Кокушкар

    7 0 Отговор
    Ето какво се случе в едно балканско село .Идват крадци и крадят из селото.Ловната дружинка се организира да хванат крадците.Вечерта гастите идват и започват да вилнеят.Ловците въоражени хващат любимците.Връзват ги поотделно на дървета в селото.Стоят там вързани 3 дена .Кмета сигнализира на МВР.след този случаи в селото крадци няма.Поучете се хора

    Коментиран от #12

  • 11 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    НАЯСНО ЛИ СМЕ ,КАКВА ЩЕ Е ПРИСЪДАТА В САЩ ЗА ТАКЪВ РЕЦИДИВ ?
  • 12 ЖУНГЛА Е ТУКА

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Кокушкар":

    Евала за коментара пич........Така и така няма да разрешат,носенето и използването на огнестрелно оръжие от населението ,поне такива ловни дружинки да се организират и да ги подпукват ,всякаква паплач която крадне......То накрая така ша стане....Народа да вземе правосъдието в свои ръце......Иначе няма оправяне.......