Last news in Fakti

11 Октомври, 2019 10:28 2 055 6

Маскиран преби две жени

  • маскиран-
  • бохот

Инцидентът стана в плевенското село Бохот

Маскиран преби две жени - 1
Снимка: Shutterstock

Маскиран мъж преби две жени при грабеж в плевенско село. Това съобщиха от ОД на МВР-Плевен.

На 10 октомври, е получен сигнал за нанесен побой на две жени от плевенското село Бохот.

Незабавно на местопрестъплението са изпратени полицейски служители. Установено е, че пострадалите - две жени на 78 и 71 г., са нападнати от маскиран, който е разбил входната врата на къщата им. След заплахи, грабителят е отнел 40 лева и избягал.

Потърпевшите са прегледани в Спешен медицински център-Плевен, където е установено, че са с охлузни рани, без опасност за живота и са освободени за домашно лечение. Уведомен дежурен прокурор. Полицията извършва разследване за разкриване на деянието и задържането на извършителите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гняв

    17 0 Отговор
    Нали във всяко село щеше да има постоянно полицейско присъствие? Да , но на думи, докато не изтрепят всички самотни стари хора, та било то и за жълти стотинки. Таман ще се икономиса от пенсии. Никой никога повече няма да гласува за вас, защото индиректно вие сте биячите и убийците.
  • 3 Клоунът бозо

    7 0 Отговор
    Това да не е бил маскираният певец?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Лелееее

    2 0 Отговор
    Ко се учудваме?Избори идат полицията събира сили и умува ко шъ прай,а лудите и бандюхите шъ съ налудуват,оти знаят че нема кой да ги закача.
    Е това вече се случва 30 г. Но нищо свикнахме.
    Свикнахме и новините да са криминална справка,свикнахме като пръдне беложълтоовласия лумпън отвъд океана да му принесат пръдн....тук за да е усетим,свикнахме те да ни лъжат а нии да се правим че вярваме.и безброй още свиквания и веч нищо не мож ни учуди.
    Нооооо ми е чудно как така една прекрасна страна с един прекрасен народ(но някога бе така)вече 30г.макар и с усърдна външна помощ не могат напълно да унищожат.ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ТАКА И ЩЕ УСПЕЕТЕ
    Нооо в Бг българи май няма да останат.
  • 6 Т.Живков

    1 0 Отговор
    Крадецът е хванат това е един Рижав помяр миризлив.