Last news in Fakti

11 Октомври, 2019 10:56 2 967 7

Условна присъда за общинар от Вършец, шофирал дрогиран

  • вършец

5-месечна присъда с 3-годишен изпитателен срок за Л. А. Г., управлявал лек автомобил под въздействие на амфетамини

Условна присъда за общинар от Вършец, шофирал дрогиран - 1
Снимка: Shutterstock

Служител на община Вършец, спипан зад волана дрогиран, е наказан условно на пет месеца затвор. Изпитателният срок е 3 години, съобщиха от окръжния съд в Монтана. Присъдата е произнесена от Районен съд - Берковица.

Л. А. Г. бил спрян от служители на МВР на 21 март 2019 г. в курортния град с автомобила си Volkswagen Golf. Проверката с дрегер показала, че управлявал колата под въздействието на амфетамини.

В съдебната зала Л. А. Г. се е признал за виновен и сключи с прокуратурата споразумение за наказание от 5 месеца затвор, с 3 години изпитателен срок. Съдът одобри споразумението. На мъжа е отнето и правото на управлява автомобил 6 месеца.

Определението на съда е окончателно, не подлежи на обжалване и влиза в сила веднага.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    3 1 Отговор
    служител в общината? ей такива в държавният апарат трябва да се изчистят, тоя дали мисли как да си върши работата или лети в облаците??
  • 2 Избори 2019

    7 0 Отговор
    Прекрасен пример за новите кандидат кметове и кандидатите за общински съветници! Пийте, дрогирайте се, карайте си колите след употреба, след което смирено си признайте и сключете споразумение с прокуратурата( за кражбите и далаверите също важи). Жална ни майка с такива управници!
  • 3 Иван

    5 3 Отговор
    Браво на съда и прокуратурата. Така трябва.
    Ама един приятел пита, ако другия път тоя дрогирания убие човек, ама близък човек на тия горните, пак ли ще е условно❓

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Иван":

    Да, пак, просто ще плати повече.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Кво толко е станало

    2 1 Отговор
    Нали не е убил никой забавляваш се е човека
  • 7 Петя Петкова

    0 0 Отговор
    Не съдете,за да не бъдете съдени.Моля ви ,Не съдете човек,който не познавате лично .На днешно време никой не е застрахован от такива неща.,важно е човек да се поучи от грешките си.Всеки може да падне под ударите на завистливи "хора",но по важното е да помогнем на такъв човек да се изправи,и да продължи живота си напред.Бъдете добри!!