Last news in Fakti

19 Октомври, 2019 19:48 7 913 13

Дрога, борч и чук по главата

  • дианабад-
  • полиция-
  • стрелба

Двамата мъже се засекли, започнали да се карат и скоро се стигнало до саморазправа

Дрога, борч и чук по главата - 1

Местен наркоман и пияница, който лесно става агресивен. Така описват Мартин Николаев негови познати от столичния квартал "Дианабад", където мъжът стана лошия герой в истински екшън. На 16 октомври той нападна мексиканеца Фабиан Родригес, като първата версия беше, че латиноамериканецът е отнесъл куршум в челото и е откаран полужив в "Пирогов".

После се оказа, че чужденецът е халосан с чук и няма опасност за живота му. Приятели на издирвания за нападението Мартин разказаха пред TrafficNews, че мъжът не живее на адреса си по лична карта и обикновено преспива при познати в различни райони в София.

Майката на Николаев има апартамент в блок 56, където е и жилището на сляпата Женя Алексиева, за която като асистент работи 35-годишният Родригес.

Преди около месец обаче майката на Мартин починала и отвреме на време той идвал в дома ѝ, за да взима някакви неща. Така и се запознал с мексиканеца, който от доста време пребивава у нас.
До бруталното нападение над Фабиан се стигнало, след скандал за пари. Съседи на мексиканеца, както и жената, за която работи разказаха , че спорът бил за 35 лева.

Двамата мъже се засекли, започнали да се карат и скоро се стигнало до саморазправа.
"Той дойде и без да казва нищо стреля по момчето ми. После избяга. Аз чух изстрел", упорито настоява сляпата Алексиева, която е огласила и версията за стрелба.

Според жителите на блока обаче изстрели не е имало. Мартин действително нападнал Фабиан, но го ударил с чук по главата.

Мексиканецът бил откаран в болница заради раната на главата и сериозното кръвотечение от нея. Приятели на Мартин пък разказаха, че не са изненадани от избухването му, защото той често е употребявал алкохол и наркотици. "Имал е чук под ръка и го е използвал, без много за се замисля", коментираха познатите на нападателя.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Байганизъм без граници

    21 1 Отговор
    Другото си го знаете
  • 2 Държавата на Боко

    41 2 Отговор
    Тарантино пасти да яде !
  • 3 Отвратен

    43 4 Отговор
    Читавите хора отдавна напуснаха пределите на тази скапана държава, да ме извините, в БЪЛГАРИЯ също така има прекрасни хора, но са в малък процент.

    Коментиран от #4

  • 4 Абе и доста боклук

    19 1 Отговор

    До коментар #3 от "Отвратен":

    Напусна....
  • 5 Хулио Иглесиас

    15 4 Отговор
    Те пък мексиканците са едно цвете... Един дошъл на Централна гара в Прага с приятелката си чехкиня, иначе постоянно живеел в Лондон с нея... Аз пък се паднах този ден охрана в магазин на същата гара... Гледам ги на как си взимат бутилка водка и тръгват да излизат... Накратко - м3ексиканецът се правеше на много твърд, но си излезе с две солидно течащи аркади над очите, жена му пък беше на прибежки - приближава се и квичи, че ме мрази на английски, после бяга надалеч... Е, полицаите ме глобиха 40 евро за участието в този "инцидент", но мисълта ми е, че добрият мексиканец е добре опердашеният мексиканец...

    Коментиран от #9, #10

  • 6 Наблюдател

    5 2 Отговор
    Много объркана работа бе,,,, 35 годишен като асистент...... И то чужденец.... Как е поверил майка си , или уж асистент.... Е този.....
  • 7 КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ

    2 7 Отговор
    НАРКОТИЦИ ПОДЛУДИХА ХОРАТА , А ЗАЩО СА КОМУНИСТИЧЕСКИ СЕТЕТЕ СЕ САМИ !

    Коментиран от #8, #11

  • 8 Отивател

    8 4 Отговор

    До коментар #7 от "КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ":

    Сетих се защо! Маркс и Енгелс са живели в Колумбия и са имали наркокартели а Ленин е бил дилър първо в Европа, после са ги надушили и изгонили, и затова е организирал БЕЛОшевишкия преврат. От там насетне начело на СССР е нямало кой да го притеснява. Впоследствие Хитлер и Япония нападат СССР за да спасят Европа и Азия от наркотиците, тъй като СССР е бил огромен нарко-трафикантен пункт за Европа и Азия
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Мартин

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ":

    А алкохола ги разкрасява и успокоява нали? Ненормалници има всякакви... Сляпата дама "свидетел" какво ли е взела, че да обърка удър по главата с чук и изтрел с пистолет...
  • 12 Диана богинята на лова

    3 0 Отговор
    В останалия свят не стават такива дивотии сигурно ?!?!?!? Айде бе ! Другото си го знаете , че сте прости, нали ??!?
  • 13 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Този Мартин е явно пиянде и никаква работо не може да свърши като хората!Не знам какъв е бил този чук !? Сред целия си инструментариум имам чукове: дървени 2 броя - от дъб и осен, алуминиев, от текстолит, гумен и от желязо /стомана/ 20 - 30 броя - от 25 грамови до "стахановец"- 12 килограмов. Другите - в кухнята , за начукване на пържолите, алуминиев, бронзов и два дървени от бук - не ги броя. Не разбирам ! Аз да го "мелна" този мексиканец, с който и да е от моите чукове /без гумения/ колкото и да му е корава главата, само за моргата ще е...Не е можал да го "халоса" - само го е закачил, одрал му малко скалпела и шурнала кръв ...Нищо му няма !