Last news in Fakti

23 Октомври, 2019 16:08 1 384 6

Съдят пиян шофьор, убил друг при ПТП и избягал

  • ябълчево-
  • горица-
  • преображенци

Обвиняемият седнал зад волана с 3.10 промила алкохол в кръвта

Съдят пиян шофьор, убил друг при ПТП и избягал - 1
Илюстративна снимка: БГНЕС

Окръжната прокуратура в Бургас предаде на съд Юмер М., убил шофьор на лек автомобил на пътя при шофиране в нетрезво състояние.

Мъжът е обвинен в това, че на 26 август 2018 г. на третокласен път (с. Ябълчево – с. Горица), в посока движение от с. Руен към с. Преображенци, общ. Руен, обл. Бургас, при управление на лек автомобил, със скорост около 85 км/ч, нарушил правилата за движение и продължавайки движението си напред, допуснал злополука с движещ се пред него автомобил, който блъснал в областта на задния капак, в следствие от което, удареното превозно средство е напуснало пътното платно и се е блъснало в крайпътно дърво, което е довело до смъртта на водача му – възрастен мъж от с. Гюльовца.

Деянието е извършено с концентрация на алкохол в кръвта на Юмер М. (3.10 промила) и същият е избягал от местопроизшествието, целейки впоследствие да се укрие.

Окръжният съд в Бургас е насрочил заседанието си за 24 октомври 2019 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Миризлив пор

    4 0 Отговор
    При сега действащия закон трябва да си идиот ако си пил да дадеш проба или ако се блъснеш да не избягаш! Съвсем законно си те глобяват 2000 лева, поседяваш 1 година без книжка (или 2 май беше) и т'ва е. Ако се излъжеш - първо колата остава без номера после и да ти се размине затвора пак се водиш "осъждан". Така че човека съвсем законно е упражнил правото си на избор дадено от законодателя.
  • 3 Bai mangal

    0 0 Отговор
    150 000 души в Шумен, Търговище и Велики Преслав са без вода 2 дена .
    бедствено положение за това пишете

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.