Last news in Fakti

25 Ноември, 2019 10:24 6 305 13

Повратна версия: Чане не е застрелял жена си, отмъстил е на убиеца ѝ

  • стоян зайков–чане

След погребението на Чане хората от Костенец се отпуснаха и разказаха, че е имало свидетел на убийството на Милена

Повратна версия: Чане не е застрелял жена си, отмъстил е на убиеца ѝ - 1

Пет месеца след смъртта на Стоян Зайков–Чане родителите и близките му най-накрая се простиха с него. Погребението се е състояло на 7 октомври, защото тогава тялото му е било предадено на семейството. „Нямах сили да го разпознавам. Само разбрах, че целият е бил в синьо мастило. Вероятно да не се различават куршумите“, каза пред Trafficnews бащата Георги Зайков.

Над 100 коли и автобус докарали всички хора, които се сбогували със сина му, който в началото на май вдигна на крак целия ресурс на МВР в акция по издирването му. Зайков бе обвинен за разстрела на бившата му жена Милена Шишкова и неговия съсед Валентин Георгиев. Преследването вървеше без успех, докато на 29 май негов съгражданин го е предал на полицията.

Чане беше ограден, а след престрелка беше обявено, че се е самоубил. Очевидци разказаха, че са се чули поне 4 изстрела, докато според полицията са три. Официалната версия на МВР бе, че Зайков се е прострелял смъртоносно с преправена ловна пушка в гърдите, след като е бил обсаден.

Тялото му остана в камера на Съдебна медицина от края на май до началото на октомври заради допълнителни експертизи, според обясненията на прокуратурата.

След погребението на Чане хората от Костенец се отпуснаха и разказаха, че е имало свидетел на убийството на Милена. При това неговата версия е коренно различна от огласената от полицията. Свидетелят видял вечерта на 8 май пред къщата на Шишкова две коли с транзитни номера. От едната излязъл Валентин Георгиев, за когото местните хора твърдят, че продавал наркотици заедно с Милена, за което Чане знаел и бил категорично против. Версията на свидетеля е, че именно Валентин е убил жената, която преди това се обадила на Стоян да дойде.

Когато Зайков дошъл, той бил пребит от Валентин и съучастниците му. Затова избягал същата вечер, а три дни по-късно се върнал и застрелял Георгиев, отмъщавайки за Милена.

Интересна подробност е, че Чане е бил на дискотека в Ихтиман с Милена 5 дни преди убийството, което оборва тезата, че са били жестоко скарани и той е планирал да я убие.

На 29 май, когато Стоян Зайков издъхна от куршум в гърдите, разследващите обявиха, че са направили всичко възможно да бъде задържан жив. Много от хората в Костенец обаче не повярваха, че той може сам да е сложил край на живота си. Преди това те се съмняваха и Чане да е застрелял Милена. Техният син Стивън също отказва да повярва, че баща му е убиец. 15-годишният младеж бил силно привързан към своя родител, който успя да му остави бележка, че много го обича, докато се криеше от полицията..


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 11 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милиционер

    83 3 Отговор
    Разбира се че се е самоубил с три или четири изстрела в сърцето даже е щял да се гръмне още няколко пъти ама му свършили патроните
  • 2 Не може да бъде

    40 3 Отговор
    ОПГ-МВР в действие.
  • 3 Byg

    7 48 Отговор
    Журналята пак искат да разлаят кучетата. За какво им е на полицаите да си измислят , ако бяха го гръмнали , гръмнали , той стреля те стрелят и толкоз , защо да си измислят конспирации като закона е на тяхна страна. Тука има винаги някакви шушуминги които във всичко търсят конспирацията , дреме му някой за престъпника убил жена си , или онзи дет беше убил 5 човека. Вярвате на една жена че ляля и каза , ама на полицаите не , ами проблема си е ваш.

    Коментиран от #4, #12

  • 4 Крокозъбел

    50 1 Отговор

    До коментар #3 от "Byg":

    Защото в България всичко е измама...
  • 5 Крими

    42 1 Отговор
    Дали Валентин е убил Милена, службите си знаят, както си знаят, че Чане е самоубит.
  • 6 Синдикат на Ало Измамниците

    53 0 Отговор
    Убиец или не, престъпник или не, този човек направи родното мвр "диви и щастливи", и по този си начин показа пред цяла България колко струват. Ония същите хрантутници дето постоянно реват за повече пари!
  • 7 Алеко КАН

    28 0 Отговор
    Ако има нарко следа както говорят хората - то тя си е намерила майстора - бог да прости самоубилия се! А шефовете на МВР - трябва да се избират с пряко гласуване от народа! Мажоритарен вот отсява житото от плявата , пропорционалният обратно смесва ги и после се чудим защо 30 години тъпчем в калта! Бай Ганьо - да го погребем!
  • 8 Bossman

    39 0 Отговор
    Ще въртят,ще сучат но ще скрият истината от хората.Истината е че има полицаи,които са опънали чадър над големите дилъри на наркотици и на дават и косъм да падне от тях.

    Коментиран от #13

  • 9 Тиквата

    25 3 Отговор
    Е главният бос на всички наркопласьори. Нали знаете като гласувате за него ?
  • 10 Etnolog

    9 0 Отговор
    За 80 те процента, темата още е актуална...
  • 11 Тиквата СИК

    6 3 Отговор
    Имам честта да ви предложа за пушечно месо срещу Русия.Умрете като патриоти ,аз ще следя войната от Маями Бийч
  • 12 Софро по

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Byg":

    Долен гнуусеееееен троооол!!!!!
  • 13 Шефа на белото

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Bossman":

    Не е вярно :D