Last news in Fakti

30 Ноември, 2019 15:28 4 831 17

Кръвната проба на войника, предизвикал меле в Тракия - военна тайна

  • пиян военен-
  • катастрофа

Според запознати, пробата на виновника е била около 1.5 промила

Кръвната проба на войника, предизвикал меле в Тракия - военна тайна - 1

Пияният военен, който причини мелето в пловдивския квартал Тракия в четвъртък, е задържан за 24 часа. Кръвната му проба за алкохол обаче остава военна тайна, по думите на разследващите.

Припомняме, че военният е управлявал форд, който се удря в БМВ, а след това в още два автомобила. Униформеният е тръгнал да бяга,но съсед го настигнал и върнал на местопроизшествието.

Между произшествието и идването на полицията военният служител влиза в скандал с част от хората, като за малко не се е стигнало до саморазправа. Той дори си позволи да предложи подкуп от 1000 лева на очевидците, за да не викат полиция.

Войникът бе изпробван с дрегер, който показа 0,96 промила. Веднага след това, виновникът за ПТП-то бе качен в патрул и откаран в болница за кръвни изследвания.

С редакцията на TrafficNews са се свързали потърпевшите от катастрофата. Те отново са били повикани за обяснения и са научили, че пробата за наличие на алкохол в кръвта на войника била положителна, а промилите били около 1,5. Тази информация обаче не бе потвърдена от Военна прокуратура, тъй като се води разследване и тестовете са част от доказателствения материал, който пък е секретен.

Спрямо военния е започнато досъдебно производство. Той ще бъде съден от Военен съд, който ще произнесе наказанието.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    32 2 Отговор
    Готино е наистина като имаш човек на всякъде. Всичко може да ти се размине и даже без пари.
  • 2 Радослав

    30 3 Отговор
    В тая държава наши и ваши и винаги обикновения човечец страда. Ганчо не е Европа, ами ако ще и в интергалактически саюз да влезнеш ти си си бай ганйовец и си го насиш в гена. Най много съм страдал, от български връзкари и по съм доволен от Турци и Цигани, а нашенеца ядеш и пиеш с него, и ти забива нож в гърба, прави мизерии.
  • 3 Алфа Вълкът

    19 5 Отговор
    Ей, аз да ставам военен, имам познат веднага почвам. Ще апвам, ще пийвам и ще ви газя по тротоара.

    Коментиран от #10

  • 4 Мунчо

    14 5 Отговор
    Значи не е бил пиян, а по новата стратегия на хамериканските господари, просто си е прекалил с дозата извън работно време.

    Не е разбрал горкия, че дрогата е само за полева употреба, където да не изпитва страх, за да може да коли и реже глави без да се замисли, че даже и на смях да го избива нещастничето.
  • 5 газ бок

    11 1 Отговор
    Тоя в бмв-то и другите 2 коли ще излязат виновни, все пак пияният войник си има връзки. Пък може и тоя в бмв-то да има връзки и само другите 2 коли да останат виновни, все пак в България се случва това.
  • 6 Те това е баш ОВЕНЕН !

    8 2 Отговор
    И идеален ОВЦЕРИН ! Да стряска МОСКВА !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ердоган съм вашия кошмар😂😂

    11 5 Отговор
    Целата ви псевдо жалкарска армия е такава😂😂😂😂ромовете ви бият а шапкарите ви поздравяват😂😂😂😂😂
  • 9 бравос

    13 0 Отговор
    и военните станаха кокошкари, от една глоба бягат, камо ли от вражески танкове.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 За награда е,той не е виновен колите са

    3 1 Отговор
    Да се награди и повиши във фатмак
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 велик е нащият войник

    3 0 Отговор
    Всичко е заради стреса. И не, от предстоящата мисия, на вражеска територия :-) А от това, че докато е дежурен, не знае, ''кой му обува чехлите''. Тъй че, две ''бързи'' преди и още две по време на наряда са ''профилактика''.
  • 15 гост

    1 0 Отговор
    Имах един съсед военен. Редовно се прибираше пиян, ама не може да си слезе от колата на два крака, нищо и никакъв мижав човечец, ама мазник. Прибирал се е със смачкана кола неведнъж, прави нарушения, викаме инспектори от общината и нищо, само го предупреждават, а той си прави каквото иска. Да, природата го е наказала да е прост, ама държавата толерира такива прости хора и показва пълно бездействие спрямо тях, като по този начин се подиграва на данъкоплатците и тези, които са подали сигнал за нередност, потърпевшите, жертвите. Тук вината е изцяло на държавата и нейните органи, а не на простите хора, защото прости хора има навсякъде, но законът ги привежда в толерантно за обществото поведение, у нас не.
  • 16 кючук чобан Калитко

    1 0 Отговор
    След тоя случай, ВКР-то веднага ще му направи вербовка за агент.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.