11 Декември, 2019 14:12 14 854 28

Тираджия преби двама с метална палка на АМ "Хемус"

  • побой-
  • тираджия-
  • хемус

До инцидента край Правец се стигнало след конфликт на пътя

Тираджия преби двама с метална палка на АМ "Хемус" - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Шофьор на тежкотоварен камион е задържан в Районно управление на МВР - Правец за хулигански действия на бензиностанция, съобщиха от ОДМВР - София.

Около 17.40 часа вчера водач на микробус сигнализирал в полицията, че с неговия спътник са били нападнати от водач на влекач Iveco на бензиностанция в района на 66 км на автомагистрала „Хемус“. На мястото незабавно били изпратени служители на Районно управление на МВР - Правец, които установили, че подателят на сигнала е бил ударен от опонента си с метална палка по главата и напръскан с лютив спрей.

По първоначални данни причина за проявената агресия е възникнал конфликт между водачите при разминаване на двата автомобила. Пострадалият 25-годишен мъж е транспортиран в болница и след преглед е освободен с повърхностни рани.

След инцидента 46-годишният извършител напуснал района на бензиностанцията, но след бърза реакция на служителите от група „Контрол на пътното движение по главни пътища и автомагистрали“ при ОДМВР - София същият е установен и задържан в района на тунел „Топли дол“.

Срещу него е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 325, ал.1 от НК. Работата по случая продължава под наблюдението на Районната прокуратура в Ботевград.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    52 51 Отговор
    Всяко бг комплексарче се разхожда със сгъваема палка, спрей или бокс!

    Коментиран от #27

  • 2 Гост

    163 23 Отговор
    Да познаем, лапето е карало буса като маршрутка в София?
    Ако е набил спирачки пред ТИР-а който може да има 20 тона в ремаркето - нормално е да получи един тупаник.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бесен Язовец

    31 31 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ква мутра? Убит шушляк тираджия. Иначв комплексарчета със шушляците метнал качулката и ходи по улиците и гледажда да среща погледите на минувачите да ги гледа злобно и си мисли, че много защитен в джоба със сгъваемата палка. Другия вариант мушнал къса тояга под седалката да се прави на бияч по светофарите и вечерта да разправя на простата какъв е мъжкар и как се бил на обяд!
  • 5 Миризлив пор

    107 9 Отговор
    Двама се правят на тарикати, насреща е някой по-голям тарикат, скачат му и изяждат дървото. Пита се в задачата - защо тези с буса в случая са жертвите?

    Коментиран от #6, #21

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 59 Отговор
    ТИРАДЖИЯ ИДИОТ КОМПЛЕКСАР
  • 8 Гост

    10 12 Отговор
    Четете малко повече, информирате се. Тира е била без ремарке, само влекач. Момчетата със буса са аварирали
  • 9 GHSDFGSDF

    30 1 Отговор
    тва сие спорцменски бой двама на един що са оплакват
  • 10 Тираджия

    41 6 Отговор
    Абе аматьори, къде скачате по професионалиста? Да бяхте събрали още 10 че да ви оправи всичките!
  • 11 Щом сте слезли от

    31 2 Отговор
    автомобила да търсите сметка, защо после намесвате полицайчетата!? За да станете на резил и пред Родината ли?
  • 12 Чичо ви Гошо

    13 5 Отговор
    По пътищата е пълно с комплексирани боклуци
  • 13 ддд

    11 2 Отговор
    иначе ще пише обран тираджия на .............
  • 14 Сто тридесет и седем

    10 35 Отговор
    Тираджиите се самозабравиха ! Нагли и управляващи големи камиони арогантно притискат по-малките возила и знаят че санкция срещу тех нема да има !

    Коментиран от #15

  • 15 гост

    28 3 Отговор

    До коментар #14 от "Сто тридесет и седем":

    НЕ си прав знаеш ли как се спира с над 30 тона и повече зърно или ако возиш половин гробище хора след себе си !!!!!!!!!Изпреварва а не може да прецени с каква скорост е и се навира пред влекача !!!!На мен лично много често ми се случва да имам такава ситуация !!!!!
  • 16 анти

    11 0 Отговор
    Е тия нали са били двама ?
  • 17 Аз с колата

    13 19 Отговор
    А вия господата с тировете като излезете да изпреварвате друг тир,ния с леките коли и бусовее,как мислите че спираме зад вас.На магистралата караме със 130 и изведнъж на 50 метра пред теб баи тираджията решава да изпревари друг тир който се движи със 90 километра,а неговия със 91 километра,как мислиш се спира особено на мокро????

    Коментиран от #18, #19

  • 18 Сети се сам...

    23 5 Отговор

    До коментар #17 от "Аз с колата":

    , че когато видиш камион да пусне мигач, предприемайки маневра да намалиш и спазиш дистанцията, инак цапаш задната броня на ремаркето, което не е приятно за нас "тираджиите", щот имаме срокове за доставки, тахографи и т.н. и т.н.
  • 19 ТИР

    14 3 Отговор

    До коментар #17 от "Аз с колата":

    Ти с колата като видиш мигача оставаш камиона да направи маневрата и пак гаэ,,,Защото эад Теб идват десетки коли ,,,Така е в Европата...
  • 20 TIRADJIQTA

    8 1 Отговор
    az gi ebax,ama za tva ne sa pisnali tiq pederasti...
  • 21 Иван

    16 4 Отговор

    До коментар #5 от "Миризлив пор":

    Защото на копиленцата от буса така им се полага ! Те си знаят защо ! Браво на шофьора на големия камион ! Заслужава награда !
  • 22 Шофьор Любител

    5 16 Отговор
    Тия нещастни хорица, протестиращите ТИР-аджии, дето спят по паркинги и бензиностанции, дето ядат и сер...т до гумата на камиона, дето се хранят до кенефите, на щайги и кашони, покрити с амбалажна хартия, дето хрупат сандвичи с лук, дето се "къпят" по чешмичките по 3-4 месеца без да се приберат, те му го купиха....

    Тираджиите, и въобще всички професионални шофьори, са на дъното на социалната стълбица, неуки, неграмотни, необразовани, озлобени и комплексирани мизерни типове. Единствените, които се борят и стачкуват за да могат да си живеят говеждия животец - да спят в камиона по паркинги и отбивки, да се варят в собствените си течности, да хрупат сандвичи с лук, седнали на щайга до гумата на камиона, да ядат, да серат и да пикаят на едно и също място, и да се къпят по чешмичките.... и така по 4-5 месеца.

    И накрая най-готиното - да им платят 30-40% от обещаното... :-))

    Затова 80% от катастрафите са по тяхна вина, затова са озлобени, затова са убийци, затова са нагли, до когато са в ТИР-а на пътя. Свариш ли ги обаче, когато са слезли да си почешат хемороидите и гъбичките, тогава стават мазни и страха се чете в очите им.

    Нали не сте забравили, че същите тези ТИР-аджии и професионални шофьори, бяха изкарали камионите на "контрапротест", в подкрепа на правителството, срещу собствения си народ...

    Коментиран от #23, #25, #26

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Киро

    3 2 Отговор
    Ало любител не коментирай не е твоя работа. Трябва да обуеш нашите обувки тогава пиши какво си искаш.
  • 25 7447

    5 4 Отговор

    До коментар #22 от "Шофьор Любител":

    Човек, здраво ти хлопа дъската... Земи се гръмни да се отървеш от мъките!
  • 26 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #22 от "Шофьор Любител":

    Ти кой беше не разбрах
  • 27 онзи

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    не съм сигурен, че е комплексартво. по скоро мярка за безопастност. Както изглежда, човек иманужда от такива неща
  • 28 Пламен

    1 0 Отговор
    Спрей, а... Сега МВР-то да си свърши работата, двамата пострадали ще го проучат "кой си, къде си?", ще изчакат тактично да мине време и ще му разкатаят фамилията. Това очаквам аз. И после пишат журналистите: "...пострадалият нямал врагове".