Last news in Fakti

6 Януари, 2020 15:15 2 996 7

Гонка с пиян шофьор на Мерцедес, заряза колата си

  • пиян-
  • шофьор-
  • мерцедес

Алкохолната проба отчела 1,83 промила

Гонка с пиян шофьор на Мерцедес, заряза колата си - 1
Снимка: shutterstock

На 04.01.т.г. около 23.50 ч. на бул. „Захари Стоянов” в Бургас, служители от Четвърто Районно управление – Бургас подали сигнал със стоп-палка за спиране на лек автомобил „Мерцедес Е 200”, с бургаска регистрация, чийто водач не се съобразил с полицейското разпореждане, а рязко увеличил скоростта си, насочвайки се в посока ул. „Ал.Г.Коджакафалията”.

След кратко преследване полицейските служители спрели автомобила, но при спирането, водачът на „Мерцедеса” излязъл от автомобила, а колата самостоятелно потеглила бавно и ударила предна дясна врата на служебния автомобил „Грейт Уол”.

Установено е, че 25-годишния водач на „Мерцедеса” / от с. Борци, обл. Шумен/ е употребил алкохол с концентрация - 1,83 промила.

Водачът е задържан за срок до 24 часа, съобщиха от ОДМВР-Бургас.

По случая е образувано бързо полицейско производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инж Химик

    24 1 Отговор
    Е*ана работа... 25 годишен, шуменско село, дърт неподдържан дръгел... този профил не води до българско ДНК със сигурност :D

    Коментиран от #7

  • 2 Японеца

    12 2 Отговор
    Ще го пуснат добрите адвокати! Нашите полицаи нямат права по закон, за да му пуснат няколко куршума в гумите и после в краката. Кой ще посмее да бяга или да кара пиян, като знае че може да го гръмнат?
  • 3 Иванчо l-ви

    14 0 Отговор
    Рязана карабина със стар Бенц. Сега като се върне на село ще е ГЕРОЙ.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Горо

    2 1 Отговор
    Ако този водач бе дал алкохолна проба във Военно-медицинска академия в София, както това стори Ангел Джамбазки, заловен да кара с не по-малко промили алкохол в кръвта, полицаите щяха да го пуснат да си ходи по живо и здраво. Но, за съжаление той не е евродепутат и не е от управляващата коалиция на Борисов.
  • 6 Гошо

    0 0 Отговор
    Несериозна работа ;)
  • 7 Пъпъгал

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Инж Химик":

    Българското ДНК докато спи, шуменското село ще опложда. Той да оплоди яйцеклетката. Андроида и Пайнера ще му/и загладят мозъчето, за да порастне горд поданик на ГЕРБ - уфцъ!