7 Януари, 2020 11:49 3 277 12

Задържан е бащата на 2-годишното дете, заснето с бутилка бира в ръка

  • джурово-
  • бира-
  • правец

24-годишният мъж от циганската махала в правешкото село Джурово е криминално проявен

Задържан е бащата на 2-годишното дете, заснето с бутилка бира в ръка - 1

Във връзка с публикуваното в социалните мрежи видео, показващо малко момче, танцуващо под звуците на музика с бутилка бира в ръка, вчера служители на отдел „Криминална полиция“ към Главна дирекция „Национална полиция“ са инициирали незабавни действия с цел изясняване на фактите и обстоятелствата по случая.

В хода на операцията те установили, че видеото е заснето в циганската махала в правешкото село Джурово. Работата по случая продължили криминалисти и инспектори „Детска педагогическа стая“ към ОДМВР-София.

Установена е самоличността на 2-годишното момченце и неговите родители.

По случая в РУ-Правец е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 182 от НК. Материалите по случая са докладвани в отдел „Закрила на детето“ за предприемане на действия по компетентност.

За срок до 24 часа е задържан бащата на детето, криминално проявен, на 24 години. Действията по разследването продължават под надзора на районната прокуратура в Ботевград.

Кадри: NOVA


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El chochone

    8 17 Отговор
    100% Е ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА БСП

    Коментиран от #12

  • 2 Анонимен

    12 15 Отговор
    Оставете детето бе! Допило му сее една бира след тежък ден. Нима никой не е сипвал на детето си една ракия за наздраве
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 6 Отговор
    това не е баща а примат
  • 4 Теодор

    28 0 Отговор
    Мечтая си, скоро Индия да дръпне икономически и сичкото ром да се затича към индийското посолство като северно-македонец за български пасош.
  • 5 а резултата какъв е

    5 3 Отговор
    македонците ги добиват пасошите, за да отидат да работят като ратаи в Северна Италия, дохода им скача 6-7 пъти, от 200 на 1200-1400 евро, кой е будалата, този дето яде баницата, или този дето му я дава насила в устата, ке ми даеш 10 пари и бугарин ке се пишам
  • 6 Обзървъра на боклуците

    6 1 Отговор
    Това дете е пиянка.
  • 7 недей слага минуси

    12 0 Отговор
    детето е тарикат, на 4 пие бира, на 6 ще пропуши, на 8 ще стане крадец, на 12 ще се ожени и на 14 вече ще е боса на тази махала, да му дадем време да се развие, това е едно от децата таланти на България, бъдещето е тяхно, доколкото ще го има
  • 8 Сейв ал кюмюр

    11 0 Отговор
    Исхам да съ ентигрирам ама нямах жилание
  • 9 Гешев

    7 0 Отговор
    Опазихме го тоя от присъди за кражби и тн, за да не влиза в затвора, за да гласува за моя шеф, а кво стана? Заради някакво чааве, дето си го прави по едно на ден, сега в ареста
  • 10 Balgarin

    1 2 Отговор
    Da bade otneto I preddadeno za osinovyavane
  • 11 ддд

    1 0 Отговор
    Те ги тъпчат с хапчета като бебета, а този малко бира пийнал и проблем. На животно не може да му обясниш какво е това общество, морал, етика, благоприличие, култура, възпитание. Пука му на бащата, поне ще е на топло и ще се наяде.
  • 12 ElHuioOtzadekNaGERPSKIAtrollll

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    Тия фърлят само за ГЕРП!!!!!!