15 Януари, 2020 11:11 2 233 11

"Валиумният" изнасилвач е посегнал на още една жена в София

  • валиумен изнасилвач-
  • изнасилване-
  • йохан

Мъжът живее под домашен арест в столичния квартал "Зона Б-5"

"Валиумният" изнасилвач е посегнал на още една жена в София - 1
Снимка: shutterstock

Втора жена е подала жалба у нас за изнасилване срещу т.нар. валиумен изнасилвач. Тя е унгарка, а сексуалното деяние станало през октомври в апартамента му в София.

За присъствието в България на нидерландския гражданин стана ясно, когато бе арестуван за брутално изнасилване на млада жена, майка на 3 деца, преди Коледа. Впоследствие бе пуснат под домашен арест от Софийския градски съд.

За втория случай все още не е обявено официално, пише novini.bg.

Йохан Фредерик Стелингверф живее под домашен арест в столичния квартал "Зона Б-5". Съседите му са много притеснени след като разбират за обвинението и че е пуснат под домашен арест. Хората се страхуват за децата си. Те смятат, че не редно такъв човек да живее в сграда с толкова много хора. Съседите вече са направили подписка мъжът да бъде изведен от сградата. Повечето признават, че се страхуват да излизат сами и да се прибират по тъмно.

От прокуратурата в Нидерландия валиумният изнасилвач е обявен за опасен сексуален насилник, затова информацията за него е пусната с име и снимка, което е рядкост като практика в тази страна. Историята със сексуалните му посегателства датира от 2006 г. В родината си обаче е с чисто съдебно досие, защото е реабилитиран.

Мъжът е пребивавал в няколко страни - Бразилия, Полша и Малта. Не е известно кога точно е пристигнал в България, но според съседите му в зона Б-5 живее там от около година. Освен това го посещавала българка и му носела продукти.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лошо е че го разследвате

    11 3 Отговор
    По-лесно беше да го изчезнете, и той да се успокои и комшиите! В тая държава само болните май извършват престъпления! Здрави, прави, корави, и щом видят белезници, цялата енциклопедия от вътрешни болести, влиза в епикризата им и домашен арест!
  • 2 Що за мярка

    12 0 Отговор
    То и Ценко Чоков беше под домашен арест, пък си хапваше и пийваше доволно в скъп ресторант. Пуснете го и тоя да си ходи спокойно...до следващата жертва!
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор
    психопат садист а уж бил учител
  • 4 Експерт

    7 0 Отговор
    Как така? Унгарка в апартамент на нидерландец и той и посегнал. Моля, пояснете!

    Коментиран от #6

  • 5 Хасан

    3 3 Отговор
    Да се "подхлъзне " в банята ..
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "Експерт":

    нали си експерт не знаиш ли почерка на психопатите изнасилвачи
  • 7 Рада Дълбоката

    3 0 Отговор
    Интересно, че посяга и на жени!
  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор
    Трябва да се запозная с този добър холандец и да обменим опит и аз си падам по изнасилванията.
  • 9 Бай Стою касапина

    4 0 Отговор
    Тоя убавец ако го изпердаши Бай Кольо кърнака с голямата буба, няма да си седне на задните части поне десет дена. И ще забрави да изнасилва. Че даже ще иска и да се омъжи.
  • 10 София

    5 1 Отговор
    Да се екстрадира от България незабавно
  • 11 Димов

    4 0 Отговор
    Саморазправата е единственият начин за правосъдие в тази държава. Щом е за защита на гражданите - нямаме органи на реда. Събират се хайка комшулушка...... тупа, лупа...... айдееее...... Никой нищо нямаше да разбере, че и жените щяха да са спокойни. На кого чакате бе, агнета Гергьовски?