19 Януари, 2020 15:27 30 927 50

Разкриха кой е убитият във Видин

  • видин-
  • убийство-
  • папура

31-годишният Теодор Папура е простреляният смъртоносно. По неофициална информация има заподозрян, който се издирва

Разкриха кой е убитият във Видин - 1

31-годишният мъж, убит във Видин, се казва Теодор и е по-познат сред местните като Папура, разкрива неофициални подробности за тежкото престъпление северозападното онлайн издание BulNews.

Момчето е било простреляно в популярния видински клуб "Бали", разположен под жилищен блок „Еделвайс“ в квартал "Калето тази сутрин около 8.00 часа. В последствие нараняването се е оказало смъртоносно.

Убитият бил с други трима свои познати. Заедно те отишли в клуба след обиколка на други заведения в града. След убийството един от мъжете от компанията е избягал и е обявен за издирване.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 29 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Щом му викат "Папура"

    48 6 Отговор
    Вече знаем че е от "папурите"!

    Коментиран от #32

  • 2 Три папури се напили

    43 4 Отговор
    И накрая се изпобили!
  • 3 Трептрептреп

    56 7 Отговор
    И този 30 годишен бил младеж
  • 4 В момента

    10 3 Отговор
    Аз съм на линия
  • 5 Ганьо Монтаната

    109 32 Отговор
    То във Видин ако умрат още няколко човека и ще променят статута от град на село . Ако не са тираджиите и сводниците, това място се храни само от контрабанда, митнически измами и копачи на антики из околията

    Коментиран от #29, #41

  • 6 Соня

    20 71 Отговор
    Не знам дали има такъв град в България?????

    Коментиран от #7, #8, #9, #11, #16, #17, #26, #31, #34, #42

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Пак същия.

    8 2 Отговор

    До коментар #6 от "Соня":

    Еи наука ти ще е..
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Българин

    138 12 Отговор

    До коментар #6 от "Соня":

    До преди 30 години и преди да започне разграбването и опростачаването на такива като теб, имаше такъв град в БГ.
    Там се намираше огромен завод за каучук (вкл. автомобилни гуми)
    За по-ростите да поясня, че АВТОМОБИЛНИ означава не само леки автомобили, но и товарни, превозни автомобили. Освен тоя завод имаше още няколко по-малки и никак по-маловажни.
    В града работеха интелигентни хора и си вадех прехраната с ум и ръце!
    Всичко закрихте на тая територия (Бъллгария) ами и имате наглостта да говорите с поучително-надзидателен тон и да вменявате вина на хората!
    Безсрамници!

    Коментиран от #14, #18, #21, #44

  • 12 Behemoth

    13 13 Отговор
    Осиротя бавареца!Сега отива на скраб...
  • 13 Криворазбрания

    12 87 Отговор
    Къде се намира това град някой знае ли? Чул съм че хората са толкова бедни там че се убиват един друг за парче хляб, градът бил разграбван както Рим от хуните

    Коментиран от #20, #28

  • 14 Гост

    56 9 Отговор

    До коментар #11 от "Българин":

    Съгласен съм.... Аз не съм ходила във Видин никога.... Но имах чичо който беше директор на фабриката за порцелан.... И този лекият порцелан който сега го има там се работеше но за износ... Родителите ми винаги ходеха и много го харесва ха градът.....
    По соца това което изработваше България и изнасяше......сега само може да сънувате....
    Всичко разпилява и продадоха.... Кой каза че Киселото мляко не е българско а японско.... Селата ни бяха градове а сега села няма,,, градовете са села..... Каквото и да е станало ,,,, да си теглят по един бой и толкоз ,,,, защо се гърмят бе... Още една майка ще плаче... Какъвто и да е синът и....
  • 15 Селянин

    71 6 Отговор
    Само идиоти който не познават градовете в България и историята на Видин сте се събрали да коментирате тук има книжки четете първо после с тъпите коментари
  • 16 Мнооо си т... па

    46 3 Отговор

    До коментар #6 от "Соня":

    Ооо има и ще има и след вас разбойници мръсни. Един от най-удобните и красиви градове Понеже не си много в час, бивша столица.
  • 17 12345

    13 2 Отговор

    До коментар #6 от "Соня":

    много си тъпа, нямаш шанс,....въпреки, че сега не ти изглеждат така нещата)
  • 18 Берк Али Айхан

    43 3 Отговор

    До коментар #11 от "Българин":

    ДА ПРЕКРАСЕН ГРАД И ТО СЪС ИСТОРИЯ НО ХОРАТА НЕ ЗНАЯТ .ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ....
  • 19 Сева

    33 3 Отговор
    Северозапада е най-убавата част на България но сами си я затриме.

    Коментиран от #38

  • 20 Хайл

    42 1 Отговор

    До коментар #13 от "Криворазбрания":

    Не е лошо да си проЗТ,лошото е когато парадираш с това.Видин си е хубав град и хората са добри...
  • 21 друг Българин

    31 12 Отговор

    До коментар #11 от "Българин":

    Не съм запознат със завода за порцелан, но съм запознат със заводите за Гуми и за Помпи от соца... И със сигурност мога да твърдя че продукцията и на двата завода бе некачествена (меко казано). Точно липсата на реализация на продукцията "закри" и двата завода. Помпите им бяха с 2-3 пъти по кратък срок на експлоатация, а сцеплението на гумите им бе далеч под стандартите и шофьорите успели да се снабдят с руски , сръбски или полски гуми бяха истънски късметлии...Аз лично съм имал нещастието да изпрбвам и гумите и помпите им...Лошото е че фабриките се закриха, вместо да се закупят технологии и и да се реформира производството... Но това вече е друга тема...

    Коментиран от #45, #46

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Иван

    29 2 Отговор
    Аз съм роден в този град завода за помпи изнасяше за арабският свят и бяха качествени имаше също военен завод както и завод за ризи който се работеха предимно за износ град с хубава история ако е знаете разбира се и сте запознати с географията на България

    Коментиран от #48

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 юлия

    19 1 Отговор

    До коментар #6 от "Соня":

    Не само че има такъв град, който незаслужено се омаловажава, но има и изключително свестни и работливи хора в него. Град като всички останали, в които има в пъти повече престъпления. Не гледайте Видин само откъм лошата му страна.
  • 27 Тони

    27 1 Отговор
    Теодор живееше до нас . С майка му и баща му сме приятели . Мир на праха му . Еди млад живот си отиде по нелеп начин . А за Видин не говорете Простотии , нещастници , защото ще го има и след вас , нищожни елементи такива .

    Коментиран от #30

  • 28 юлия

    12 1 Отговор

    До коментар #13 от "Криворазбрания":

    Не само че има такъв град, който незаслужено се омаловажава, но има и изключително свестни и работливи хора в него. Град като всички останали, в които има в пъти повече престъпления. Не гледайте Видин само откъм лошата му страна.
  • 29 Юлия

    37 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ганьо Монтаната":

    В това място, наречено Видин, тираджиите преминават в по- голямата си част транзит. Жените с най- древната професия са на всеки километър , но по- далечко от Видин- по- скоро към Ботевград. Та думата ми е, че тук има не по- малко от десет училища,хиляди деца, учители, лекари, банкови служители, голяма община, производители на хранителни продукти, три вериги големи магазини и множество по- малки, два големи пазара, където не можеш да се разминеш от хора в съботния ден, десетки други институции,няколко медицински центъра, възрастни хора и десетки туристически обекта, които не са потънали в забрава. Да ви припомня, че тук е и реката, така де- ДУНАВ. Културният афиш на града е богат целогодишно. Залите се пълнят със зрители. Не сме лишени от концерти, театрални постановки, симфониета, градска духова музика, фестивали, опери, оперети, филми. Провеждат се и хоротеки на открито.Всички живеещи във Видин заслужават уважение, а не пренебрежително отношение. Все пак сме в тази България.

    Коментиран от #37, #40

  • 30 юлия

    19 1 Отговор

    До коментар #27 от "Тони":

    Ако не знаете къде се намира града, образовайте се. Най- малкото го потърсете на картата на България, а в Гугъл има богата информация за това населено място както за миналото му, така и за настоящето. Ако си направите и една екскурзия до тук, ще си промените мнението, защото ще имате преки впечатления.Имаме вода в изобилие, магазините са ни пълни с храна, хотелите са на Ваше разположение. Няма помен от криза.
  • 31 Юлия

    22 0 Отговор

    До коментар #6 от "Соня":

    Да кажете , че не знаете дали има такъв град в България, е все едно да кажете дали го има населеното място, в което Вие живеете. Иронията Ви е неуместна и оскърбителна най- малкото заради момчето, което си е отишло и заради всички онези не по- малко от 45000 човека, които са направили своя човешки избор да останат да живеят тук.
  • 32 Вече е от

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Щом му викат "Папура"":

    чимширите.
  • 33 Жени

    7 1 Отговор
    Леле Соня е много тъпа, шапка и свалям 😂
  • 34 ......

    11 0 Отговор

    До коментар #6 от "Соня":

    Г-жа/г-ца СОНЯ,вашето незнание говори колко зле сте с географията на Р.България.
  • 35 Истината е,че.....

    13 1 Отговор
    Граждани на Видин!Не се вързвайте на думите на няколко простака,който са в този сайт само за да плюят по всичко Българско!!Винаги е имало простаци и продажници,а сега станаха прекалено много и трябва да се изчистят...Много закъсняваме вече...
  • 36 Jordan

    4 1 Отговор
    Vidin edin hubav grad koito triabva da bade uvajavan grad
  • 37 Хайл

    11 1 Отговор

    До коментар #29 от "Юлия":

    Много често съм във Видин и не мога да разбера защо те радват тези 3 големи вериги магазини,които източват парите не само на видинчани но и на всички българи...на пазарите ви има много по-хубави и качествени стоки,а и на пазара подкрепяте българските производители а не измамниците като Кауфланд и Лидъл

    Коментиран от #43

  • 38 Nazi

    8 0 Отговор

    До коментар #19 от "Сева":

    Соня,колко си ПРОСТА.....с това между краката ти ли си взимала оценките по история в училище....
  • 39 Няма значение

    14 0 Отговор
    Почивай в мир Теди!!!Това е огромна трагедия!Познавах го от дете и с родителите сме близки,добро момче.Защо се разхождат в града ни тези престъпници,като Раконти Защо не затворят Бали клуба?Жалко е,че всички знаят,кои пласират наркотици в града и полицията се прави,че не знае,това е ужасно!!!Теди остави 3 годишно сираче,защо?Мир на праха ти!Дано родителите получат възмездие,това няма,да го върне,незнам....Трагедия!
  • 40 Станой

    4 0 Отговор

    До коментар #29 от "Юлия":

    Браво на Теб...
  • 41 Станой

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ганьо Монтаната":

    Що бе Ганьо,у Кутловица да не би да сте цъфнали и завързали...Селяк.
  • 42 Йонко - понко

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Соня":

    Я! Имало и болтове на име Соня!
  • 43 Юлия

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "Хайл":

    Защо се хванахте за трите вериги магазини ? Те са едни от многото факти, които доказват, че във Видин има живот , не сме изчезнали, пропаднали или толкова бедни, че да се убиваме един друг, както се твърди в една от публикациите по- горе. Изредих десетки неща, включително и пазарите, от които , между другото, аз и моето семейство пазаруваме редовно. Подкрепяме изцяло родната продукция и при всеки удобен случай или съвсем целенасочено си купуваме от бабите и дядовците. Пилешкото и свинското купуваме от ферми край града.Не може обаче да се отрече, че има някои неща, които няма как да намерим на пазара и тогава, искаме или не, прибягваме до големите магазини, които глътнаха част от по- малките. Иначе да, прав сте, чужди са, но ги има в изобилие в цялата страна.
  • 44 КГБ-то

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Българин":

    Не безсрамници!-Боклуци са,повярвай ми.
    Такива като тях сега са на власт,но...ще дойде и тахното време и мама...
  • 45 КГБ-то

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "друг Българин":

    Тая -"нереализация на продукцията"- дойде с костов циганина!
    Изкуствено създадена ситуация,която целеше затваряне на ВСИЧКИ КОНКУРЕНТНИ ЗАВОДИ!
    Естествено-ситуация на фалит,платена с парите на запада!
    Но...
  • 46 Не си бил в соца

    5 2 Отговор

    До коментар #21 от "друг Българин":

    Качеството беше занижено, не заради друго, а заради комунистите. Повечето инженери в заводите знаеха, че технологията на изпълнение не се спазва, но комунистите не ги интересуваше качеството, а количеството. Точно поради тази причина специално гумите бяха с ниско качество.... Преди да говориш помисли малко.. Точно управляващите разграбиха и продадоха всичко, защото след СОЦА технологията започна да се спазва... Но НЯКОИ бяха гладни... И още нещо, Випом, все още работи и се разраства, дори има износ в чужбина... Май скоро не си ходил натам ПИЧ
  • 47 Допълнение

    4 0 Отговор
    Всеки град си има история... И всеки, който се прави на модерен и говори глупости за това и онова.. Просто го съжелявам.... Не бъдете толкова остри към тях... Те идват от село.. И не знам дали знаете има два вида хора там.. Селяни и селяндури.. Селяните са работливи хора, хора с големи сърца, които са си изкарвали сами прехраната, ставали са рано сутрин, мисля че всеки познава такива хора .. А селяндура, това е "човек", който не просто не е работлив, той е дошъл в големият град и се мисли за гражданин и обижда хората от село, мисли се за повече от всички, псува, прави се на много модерен, защото е НАД НЕЩАТА... НАД ВСИЧКИ НАС.. Повечето не успяват да се издигнат в работата, защото са меко казано, без мозъчни... Доста видях в тези коментари, а Вие?
  • 48 Зайко Байко многознайко

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "Иван":

    Кaто е толковa хубaв грaд , зaщо не живееш тaм ?
  • 49 Северозападна го управлявахаЧервени

    0 0 Отговор
    Фамилии с криминално минало, преселници от днешна С Р Македония и Албания, Монтана! Спас Илиев,!! Много образовани и Почтени хора напуснаха Михайловград ски окъг по тази причина!! Кой в Русе, Плевет, Пловдив, Толбухин, София!! Владеех а общини и Милиция. Не можеха хората да получат Обективни, характеристики за децата си, за да отидат да следват, и хората напуснаха този край! Спас Илиев, лежал в затвора за кражби! Начело на днешна Монтана 20-30години!!
  • 50 По Соца Начело на Мих Град

    0 0 Отговор
    Преди 10 Ноември 1989г.