Last news in Fakti

11 Февруари, 2020 18:26 3 842 5

Двама от задържаните за кокаина в „Слатина” остават в ареста

  • борса слатина-
  • пратка наркотици

При операцията беше открито голямо количество дрога

Двама от задържаните за кокаина в „Слатина” остават в ареста - 1
Снимка: БГНЕС

Съдът остави за постоянно в ареста двама обвинени за участие в трафик на кокаин, импрегниран в кашони, съобщиха от прокуратурата. Собствениците на фирми - получатели на плодове в кашони с импергиран в тях наркотик от Колумбия, бяха задържани под стража преди дни.

В открито заседание съдът прие 4 тома с нови доказателства. Според експертизата прогнозната цена на чистия кокаин в кашоните е между 55 и 70 милиона лева на черния пазар.

Спецпрокуратурата предяви обвинение и на още един човек за съучастие. Той умишлено улеснил превозването на кокаина в страната не само със съвети и разяснения, но и като финансирал вноса на стоката. Той е криминално проявен и осъждан за измама. Определена му е мярка за неотклонение „Задържане под стража“.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кой?

    1 0 Отговор
    Кой е Той?
  • 4 Отвратен

    0 2 Отговор
    Пишете трите имена на такива, за да ги избягват хората да пазаруват от тези складове на Слатина и номера на склада. Факти, намерете инфо, за здравето говорим на ХОРАТА.
  • 5 Чавдар Булакиев

    4 0 Отговор
    Босът в сянка е Паскал Дойчев-Пацо !! Пере пари в хотели и фитнеси. Плаща 50% на Бойко Борисов за това 20г никой не е чувал за него!!