Last news in Fakti

28 Юли, 2012 14:34 1 666 1

Британски агенти по следите на атентатора

  • великобритания-
  • бургас-
  • атентат-
  • сарафово-
  • лондон-
  • израел
Британски агенти по следите на атентатора - 1
Снимка: МВР

Британските тайни служби проучват варианта атентаторът от летище „Сарафово” да е гражданин на тяхната страна, съобщи таблоидът „Дейли Мейл”. Агенти от Острова правят ДНК-анализ на зъбните останки от камикадзето, което взриви автобус с израелски туристи, убивайки петима от тях и един българин. Целта е да стане ясно дали терористът е роден или живял на територията на Великобритания.

Експерти обаче се съмняват, че терористът е човекът, чиято снимка бе разпространена от българската полиция. В статията е цитиран д-р Косьо Янков, извършил аутопсия на труда на терориста. Той твърди, че атентаторът бил едър мъж, което очевидно не съответства на лицето от официалната снимка от охранителната камера на летището.

Появиха се спекулации, че атентаторът е ислямист от смесен алжирско – шведски произход, лежал и освободен от Гуантанамо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хххххххххххх

    0 0 Отговор
    До автора:
    В статията е цитиран д-р Косьо Янков, извършил аутопсия на труда на терориста.
    Какво е извършил д-р Янков? Дисертация по ТРУДА на терориста или аутопсия на ТРУПА на терориста?
    Нещо се обърках. Кой е доктора и кой терориста. Да не би терориста да е доктор защитил дисертацията си по труда на Косьо Янков.