Last news in Fakti

4 Март, 2020 17:58 3 775 27

Оставиха в ареста бившата секретарка на Васил Божков

  • васил божков-
  • йоана чолакова-
  • антон божков

Йоана Чолакова недоумява защо е обвинена, тъй като "единствено носила кафета, вода и папки"

Оставиха в ареста бившата секретарка на Васил Божков - 1
Снимка: БГНЕС

Специализираният наказателен съд остави в ареста бившата секретарка на Васил Божков и настоящ административен директор на ФК "Левски" Йоана Чолакова. Тя е обвинена като част от престъпната група, организирала срещи с иманяри.

Цитирана от bTV, в съда Чолакова заяви, че недоумява защо е обвинена при положение, че само е носила кафета, вода и папки.

Съдът разглежда и мярката на Антон Божков - сина на Васил Божков. Той е обвинен за пране на пари по поръчение на ръководената от Васил Божков организирана престъпна група.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КАРНОБАТ

    23 2 Отговор
    Светът се ръководи от социопати!
  • 2 Centurion

    38 3 Отговор
    От другата седмица,започват арестите на всички които са чували за Васил Божков!!!Каскета е много активен!

    Коментиран от #4

  • 3 АТИЛА

    32 2 Отговор
    11 февруари главния прокурор Иван Гешев-" Васил Божков е в ареста на ОАЕ.Слуховете че не е в арест определям като хибридната война която се води срещу прокуратурата"...16 февруари говорителя на главна прокуратура Сийка Милева -" прокуратурата е изненадана че Васил Божков е бил в арест в ОАЕ"....Това не е прокуратура а пародия и карикатура!!! Толкова цинично и нагло никой не се е подигравал с народа на България! Гешев преди дни арогантно се изхвърли че е недосегаем! Иван Стоименов Гешев- имаш 1 седмица да си подадеш оставката и да бъдеш изправен пред съда за престъпления към народа на РБ!!! В противен случай ще бъдеш арестуван и изправен пред народен съд с председател на съдебния състав Васил Крумов Божков!!! Нали помниш какво скандираха хилядите протестиращи преди няколко дни - ГЕШЕВ Е ПОЗОР- ОСТАВКА И ЗАТВОР !!! ВРЕМЕТО ТИ ИЗТИЧА!!!

    Коментиран от #24

  • 4 АТИЛА

    29 5 Отговор

    До коментар #2 от "Centurion":

    Прав си! Каскета е доста активен , но това след време ще му струва празната кратуна! Той ще обере пешкира за всичко! Тиквун като бъде прогонен от властта ще инсценира убийството или самоубийството си и ще заминат с Борислава Йовчева на топли острови а каскета ще бъде рязан на части и разчленен. Епилога предстои!!!

    Коментиран от #5, #9

  • 5 Пахтакор Ташкент

    5 32 Отговор

    До коментар #4 от "АТИЛА":

    Ей голтаци! И да злобеете и завиждате на Генерал Бойко Борисов никога няма да сте като него. Нито на жените му,на парите му ,на общественото му положение и на уважението! Бойко е на 60 г.а има млада жена на 30 г. Красива,млада,чаровна,сексапилна ,модел !!! Има прекрасна дъщеричка от нея с прекрасното име Ема която му е одрала кожата!!! А вие се свивайте в панелните коптори при вашите пацулани вмирисани на манджа!!! Разпплути и дърти и антипатични!!! Така че ГОЛЬОВЦИ нормално е да завиждате на Бойко,на жените му,на парите му и на общественото му положение! Богат , млада красива жена,с прекрасна дъщеричка ,със луксозна къща в Испания ,с бутици в същия град ! А вие блъскайте за храна и оцеляване! И срещу него да тичате никога няма да го стигнете!

    Коментиран от #7, #19

  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 11 Отговор
    БОЖКОВИ са престъпници от голям калибър

    Коментиран от #10

  • 7 АТИЛА

    23 3 Отговор

    До коментар #5 от "Пахтакор Ташкент":

    Прав си този път Пахтакор! Метресата на Борисов Борислава Йовчева през 2006 година спечели конкурса МИС БИКИНИ на който присъстваше столичния кмет тогава Бойко Борисов. След това Йовчева стана манекенка към модна агенция ИНТЕРМОДЕЛС. През 2012 година внезапно изчезва от модните подиуми и минава в неизвестност. През 2013 година на въпрос към Борисов има ли жена до себе си той отговаря- " Да имам една много красива и неповторима жена. Когато спра да се занимавам с държавните дела ще отида при нея и ще си бъдем вечно заедно. Няма да казвам коя е защото ще я разкостят милата"..След няколко месеца на футболна среща в Пловдив между ветераните на Витоша Бистрица и младежите на Локомотив Пловдив вестник Марица излезе със статия- " Премиера Борисов на футболното игрище срещу шурея си Станко Йовчев"..Станко Йовчев е брат на Борислава Йовчева. Мисля фактите са категорични и едва ли има вече някой да се съмнява кой е купил къщата в Барселона за 5 милиона евро,кой е купил бутиците и Порше-то на Борислава!
  • 8 ГД БОЕЦ

    31 2 Отговор
    Журналистите да зададат само един въпрос на Борисов!? Имате ли дете от Борислава Йовчева и готов ли сте да си направите ДНК тест? И случая приключва!! БУДА СЪЩО!
  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "АТИЛА":

    господин НИК НЕЙМ АТИЛА ГАЕВ МАЕВ СТЕФАН КОЦИ МЕ ЗАПЛАШВАШЕ СНОЩИ ПО ФОРУМА ПОМОГНИ МИ

    Коментиран от #11

  • 10 АТИЛА

    18 1 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А тиквата от какъв калибър е престъпник??? От дребен калибър ли е ??? За 10 години той и крадливата шайка около него ОПОСКАХА страната като термини и я ощетиха с 43 милиарда евро !!!! И затова такива като тебе преживяват с минимални доходи колкото за храна и оцеляване. Защото Буда и кликата му крадат като откачени !!!! СМЪРТ !!!! КАЗАХ !!!
  • 11 АТИЛА

    16 0 Отговор

    До коментар #9 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Тази сутрин ми писа в Блиц че ще те посещавал в твоя град но му отговорих да не се занимава повече с тебе и той ми обеща?!! Каза че се бил ядосал дето си пишеш че ГЕРБ Е МАФИЯ но му писах че всеки има право на мнение. Той се съгласи и отговори че бил от ГЕРБ щото давали на фирмата му обществени поръчки иначе и той бил знаел че тиквата и ГЕРБ опропастили страната България! Обеща ми да не ходи никъде със служителите си в Козлодуй и да не се занимава повече с тебе !!! АРЕСТ НА БАНДИТИТЕ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ И ИВАН СТОИМЕНОВ ГЕШЕВ !!!

    Коментиран от #14

  • 12 месара

    5 9 Отговор
    горката тя, папки и кафенце носила.....
  • 13 НЕРЕЗА!

    8 13 Отговор
    А бе щом са я арестували, значи има за какво! Точно секретарката му знае всичките му далавери! Да ми я дадът на мен за една седмица ще си каже всичко!
  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "АТИЛА":

    БЛАГОДАРЯ НИК АТИЛА
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 0 Отговор
    МАФИЯТА убива неудобните защо убиха георги Стоев ЗАДА МЪЛЧИ СТАНА НЕУДОБЕН
  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    в момента най страшна е НИГЕРИЙСКАТА МАФИЯ
  • 17 666666

    8 0 Отговор
    А,защо тогава не арестуват и бившите му съдружници !?!?
  • 18 Дедо

    9 2 Отговор
    Гешев, забравихте да арестувате кака Пена, чистачката на Божков!
  • 19 Centurion

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "Пахтакор Ташкент":

    Никой не злобее,и няма за какво да му завидим на този,арогантен простак!!!Човек с нулева обща култура,съжалявам го даже,този еднокнижник.В живота има много по стойностни неща от едни пари,па колкото и да са те,само че за да го осъзнаеш трябва да имаш нещо в гърдите под шапката,а там дефицита е огромен!!!Лошото е че и на тази възраст не е прозрял някой неща!!! Пари,пари,в гробищата ли ще ги носи???Жалко човече!!!
  • 20 Рангел

    2 1 Отговор
    Все си мислех, че шапката се носи на главата...а иначе си прав.

    Коментиран от #23

  • 21 Андрешко

    3 0 Отговор
    А бе да лапа бахура и да го смучи тиквоча
  • 22 Четящ

    2 1 Отговор
    Браво Атила
  • 23 Centurion

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Рангел":

    Изял сим буквата и,за това оставаш я такова впечатление.
  • 24 стоян

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "АТИЛА":

    До 3 ком =Личи си че Божков ти е бил спонсор =всички кумуняги бранят Божков

    Коментиран от #27

  • 25 Аз пък

    0 1 Отговор
    Бих арестувал юрисконсулта му
  • 26 Факт

    2 0 Отговор
    На края ще арестуват всички търкали лотарийни картони!
  • 27 Факт

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "стоян":

    Кпмунягите са у герб!