10 Март, 2020 11:54 2 826 4

Шефът на "Табу": Не съм престъпник

  • табу-
  • нощно заведение-
  • проститутки-
  • taboo

На заседанието днес бе разпитана барманка, която обясни как протича една нормална работна вечер в клуба

Шефът на "Табу": Не съм престъпник - 1
Снимка: МВР

Не съм престъпник, съдействал съм на разследващите органи. Искам да се грижа за семейството си. Това каза пред съда обвиненият в сводничество управител на еротичния бар "Табу" Теодор Николов. Той поиска да бъде пуснат под домашен арест или под парична гаранция, съобщи Burgas24.

На заседанието днес бе разпитана барманка, която обясни как протича една нормална работна вечер в клуба. Тя бе категорична, че на клиентите на нощното заведение не се предлагат секс услуги, дори това било строго забранено.

"Не съм чувала или видяла танцьорка да бъде склонявана към проституция. Теодор работеше с танцьорки, а не с проститутки. Много пъти е казвал, че не иска да се предлагат сексуални услуги или да има незаконни неща в клуба", защити работодателя си дългогодишната барманка от "Табу".

Тя посочи какви услуги се предлагат в нощното заведение. За компанията на дамите се заплаща с коктейли, чиято цена стига до 100 лв. Танц на сепаре се предлага за 20 лв., също така в менюто е записан и танц в кабинка, при който обаче танцьорката дори не трябвало да бъде докосвана. Според барманката колежките ѝ са били заплашвани и затова са дали неверни показания пред полицията в нощта на акцията.

Прокуратурата настоя на Николов да бъде наложена мярка за неотклонение задържане под стража. Посочено бе, че при нахлуването на полицията в кабинките на заведението се е правело секс. Същото са потвърдили и клиенти на бара.

Районен съд – Бургас взе мярка за неотклонение задържане под стража спрямо Николов. Определението на съда може да бъде обжалвано или протестирано пред въззивна инстанция в 3-дневен срок.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Ставри

    6 2 Отговор
    Оставете момите на мира.....................хубаво ми беше да ги клецам

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 бравос

    5 0 Отговор
    нещастници гнусни---да го пуснели да се грижел за семейството си....винаги се сещате за сем. когато сте в кауша...,а иначе кОври и бело до зори.....
  • 4 onq s konq

    3 0 Отговор
    Да беше в Амстердам да каже че не е престъпник, но тук в София ... си е баш за затвора.