Last news in Fakti

9 Март, 2020 09:12 19 773 16

Проститутките от бар "Табу" водели клиентите си в апартаменти на бургаски прокурор?

  • бургас-
  • проститутка-
  • бар-
  • табу

Някои основни въпроси все още са без отговор - защо точно сега предприемат действия срещу бардака, след като той си работи необезпокоявано от 10 години

Проститутките от бар "Табу" водели клиентите си в апартаменти на бургаски прокурор? - 1
Снимка: Архив

Спецполицаи разбиха явен от 10 години бардак в центъра на Бургас, задържаха сводник и проститутки. Тази новина гръмна във вчерашния ден, но някои основни въпроси все още са без отговор - защо точно сега предприемат действия срещу бар "Taboo", след като той си работи необезпокоявано от години, а бургазлии са наясно, че там се предлагат секс услуги.

По информация от източник на Флагман.бг, сградата, в която жриците водели клиентите си, е наследствен имот на бургаски прокурор. Част от помещенията в нея са офиси на счетоводни или юридически кантори, тук се намира и обучителен център за деца. Няколко от апартаментите обаче се отдавали за нощувки и именно те били основен терен за жриците.

Репортер на Флагман.бг бе на мястото, а работещите в една от сградите в близост разкриха меко казано шокиращи подробности около случващото се в района в малките часове в петък и събота.

"Всеки понеделник сутрин настъпваме употребявани кондоми в междустълбищните пространства. В офис сградата има стаи за нощувки, които се ползват от жриците и техните клиенти, намирали сме какво ли не и по стълбите, и площадките до тях", коментира служителка в един от офисите.

Бар "Taboo" е на това място от 2010 г., като до момента срещу него е известна само една акция за дрога и склоняване към проституция, и то от 2011 г. Тогава е арестуван сутеньорът Георги Георгиев, заедно с още трима.

При изненадващия удар на спецченгетата в ранните часове вчера бе закопчан ъндърграунд звездата Теодор Константинов, който в миналото в гравитирал около несебърския бос Димитър Желязков-Очите.

Качулките нахлули в бара през нощта в петък срещу събота На място са спипани четири момичета на възраст 18 – 27 години, всички от вътрешността на България, които обяснили, че започнали работа в нощното заведение като танцьорки. Момичетата са дали показания, че 38-годишният собственик на бар "Табу" ги карал да извършват развратни действия и предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане.

Обичайната цена за 15 минути била 70 лв., а за половин час - 150 лв., като малка част от парите оставали за жриците.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    28 1 Отговор
    Парата мандръса фукарата.
  • 2 Митко

    33 3 Отговор
    ✅ Проститутките не са спазили разстоянието от 1.5 метра на здравните власти???
  • 3 Дедо Мъдьо

    60 1 Отговор
    А името на прокурора ще ни съобщите ли? Че баба Вуна иска да го знае!
  • 4 Емигриране към родината😂😂😂

    12 10 Отговор
    И ние си идваме с мюмюн да трескаме котенцата
  • 5 Ме Гз

    6 2 Отговор
    А, чи ко?
  • 6 Бачо Киро

    27 1 Отговор
    И какво му е чудното? Коя от всички простотии у нас, които се вършат без никакви пречки, да не говорим за наказание, се върши без протекция? Няма такава! От дребните до едрите - всичко е контролирано и пазено.
  • 7 Бай Ставри

    21 1 Отговор
    Бабата като не ми дава кво да правя ?..........отивам и клецам младите пички
  • 8 ти го каза

    31 0 Отговор
    Ееее,пак са прескочили някой в полицията и не са си платили.Нищо, за другия месец да си знаят.
  • 9 Демократ

    30 3 Отговор
    Оставете хората да си го слагат бе сега сме демокрация тия горе в управлението как се ръгат или за тях може за раята не може . Бастуните ли да лъскаме ? Оставете ни на спокойствие да се ашладисваме !!!
  • 10 фиат панда

    26 1 Отговор
    а 240 те проститутки от НС ... каде водят ???
  • 11 8597

    21 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Обичайната цена за 15 минути била 70 лв., а за половин час - 150 лв.
    Ами аз искам 2х 15мин. че ще ми излезе 140лв.

    Коментиран от #13

  • 12 Отец нафарфории

    11 2 Отговор
    Ами не е знаел човека какво ,иначе доходите от плащанията си ги е декларирал ,е чат пат топи и той чурката, човещина е.
  • 13 Мара

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "8597":

    Циганейш са за 10 лева .
  • 14 Даниела

    1 0 Отговор
    Дреме ми на циципаса! Щръкнало ми е на зърната.
  • 15 Jaklin

    1 0 Отговор
    Proverete piipa tam e golqm razvrat.
  • 16 Пенсионер

    1 0 Отговор
    Каква е ролята на бургаския прокурор , освем че сградата е негов наследствен имот.Ама така е по четяемо и е по престъпно някак си.