Last news in Fakti

10 Март, 2020 10:20 4 823 15

Качулки хванали на калъп танцьорки с клиенти в бар „Таboo”

  • проститутки-
  • бар-
  • таboo

По време на акцията на МВР в две от кабините момичетата предлагали секс услуги в действие

Специализираните полицейски части нахлули в еротик бар „Taboo” в петък вечерта и хванали на калъп танцьорките заедно с клиенти в специални кабини, докато правили секс. Това стана ясно в съдебната зала по време на гледането на мярката на собственика на бара Теодор Константинов Николов, който е обвинен в сводничество и по-късно стана ясно, че е пратен зад решетките.

Във въпросните стаи клиентите влизали, когато си поръчат момиче уж за частно еротично шоу. Вчера в съда се появиха няколко танцьорки, сервитьори и охраната, които бяха дошли, за да бранят шефа си. По думите на едната, в бара категорично не се предлагат секс услуги.

„Аз съм сервитьорка. Когато дойде клиент му предлагам питие и ако иска му водя танцьорка на масата. Той плаща на мен според това, което си е избрал и му давам касова бележка”, разказа барманката В.В..

По думите ѝ из персонала се носел слух, че ако Теодор спипа някоя от момичетата да предлага секс, директно я уволнявал.

„Има ли сме няколко сигнала от недоволни клиенти, които са си платили за еротично шоу и са очаквали да получат секс, а не са. Тогава са подавани сигнали към 112”, допълва още свидетелката.

На въпрос на прокурора дали в заведението има презервативи, тя обясни, че кондомите се използвали единствено за вибратора, за по-голяма хигиена.

„Не знам какво се случва в тези кабини. Имат ключалка, но не знам дали ги заключват. Момичетата са ми казвали, че дори не си събличат еротичните костюми. Те са девици. Не предлагат секс”, сподели още барманката.

Тя твърди още, че въпреки че момичетата са разпитани пред съдия по време на досъдебното производство, тогава са били заплашени от органите на реда, че ще им вземат децата и ще оповестят истинските им имена в социалните мрежи, за да се засрамят от работата си. Именно затова те се съгласили да кажат, че Теодор Николов ги склонявал да проституират, като им обещал и част от печалбата. От своя страна Николов поиска от съда да бъде снизходителен и да му даде възможност да се прибере вкъщи при жена си и детето си.

„Моля ви да се прибера при семейството си. Не съм престъпник, готов съм дори и на детектор на лъжата да се подложа”, каза пред съда Теодор Николов.

Припомняме, че 38-годишният ъндърграунд герой Теодор Константинов бе арестуван при специализирана полицейска акция, защото склонявал момичетата, работещи в бар "Табу" като таньцорки, да предлагат секс услуги срещу солидно заплащане от клиентите


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кълвач

    21 5 Отговор
    Какво лошо има в това?

    Коментиран от #3

  • 2 Пуснете Теодор невинен е

    29 6 Отговор
    Ако за това го вкарате в затвора трябва да вкарате и мъжете на половин България които са изпратили жените си да работят по европейските барда....пардон, барове
  • 3 360

    12 9 Отговор

    До коментар #1 от "кълвач":

    У НАС ПРОСТИТУЦИЯТА ОЩЕ НЕ Е УЗАКОНЕНА НИТО РЕГЛАМЕНТИРАНА, ТОЕСТ СОБСТВЕНИКА ТА ТАБУ ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ 10 ГОДИНИ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ И СКЛОНЯВАНЕ КЪМ ПРОСТИТУЦИЯ И РАЗБИРА СЕ ЗАТВАРЯНЕ И ЕКСПРОПИАЦИЯ НА ИМОТЪТ

    Коментиран от #9

  • 4 Само питам

    22 6 Отговор
    Тези плейбой барове работят вече 30 години и спомагат за запазването на много семейства. Сега какво взеха да пречат на властта? По-добре ли е да си хвана любовница и да си разтуря семейството вместо да дам едни 150 лева и кой откъде е?

    Коментиран от #7, #8, #15

  • 5 Men

    12 2 Отговор
    Човека вдига имунитета чрез секс.
  • 6 сексолог

    17 3 Отговор
    Все пак има надежда!!! Качулките са сгащили.....момичета,които предлагали секс-услуги.Ами,ако МОМЧЕТА предлагаха секс-услуги???!!!!
  • 7 Плейбойка

    16 4 Отговор

    До коментар #4 от "Само питам":

    Напълно си прав. Моят също знам, че ходи веднъж седмично по такива заведения за да си запази семейството. Аз пък обслужвам по десетина клиента всеки ден поради същата причина. Няма любовник който да ми даде толкова пари колкото си изкарвам. Така, че всички са доволни.
  • 8 Бе то е така

    11 1 Отговор

    До коментар #4 от "Само питам":

    Ама явно има наместване в милицията и борба за територии на влияние или другия валиянт е да са секнали приходите драстично на бардаците и да не могат да си плащат милиционерския рекет и милицията да ги атакува...защото саитовете с корви много дръпнаха клиентела от бардаците
  • 9 Глупасти глупости и пак глупости

    10 5 Отговор

    До коментар #3 от "360":

    Пичките сами си работят по желание всичко се контролира от милицията
  • 10 Рецидивист еВач по барове

    8 4 Отговор
    Абе шефчето нали има какво да си еВе по Барцелона,ние да му мислиме тука евачите с голия .уйй.
  • 11 Adolf

    5 1 Отговор
    кукиии ще умрете на заплата и то ниска!!! ГАХАХААХАХАХАХАХАХАХА
  • 12 Гост

    5 2 Отговор
    Тъз па сервитьорка....и ние сме ходили у стриптийз барове, и ние сме влизале у стаичките, и ние сме евали....😂😂
  • 13 Абе

    2 1 Отговор
    Конкуренция или нередовно плащане на процент е накарало куките да атакуват такива клубове , мутрите са изцяло заменени от ченгетата и ако не си плащаш "гориш" ! И съм абсолютно сигурен че са принудили някой от много момчетата да свидетелстват срещу наречения шеф в случая този шушляк който медиите го изкарват даже че бил мутра , всичко е толкова просто - плащаш си на куките и си ок или се отказваш от бизнеса ,не е както беше по рано ... Боко тиквата лапа от всичко в днешно време ...
  • 14 KOC

    1 0 Отговор
    аз ида земи си едно малко избера си момече и се договорим после да дойде у нас да пием кафе и на лафмохабед току виж ни се прииска и кекс да правим в спалнята на топло
  • 15 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Само питам":

    Да да то и за това има болести... После ще на кичиш жена си...