Last news in Fakti

7 Април, 2020 08:46 7 213 10

Разнищиха жестоко убийство на проститутка в Кюстендил

  • кюстендил-
  • убийство-
  • проститутка

Престъплението е извършено на 13 май преди две години

Разнищиха жестоко убийство на проститутка в Кюстендил - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Криминално провеният Б. С. от Кюстендил ще бъде съден близо две години след извършеното от него убийство срещу М. Д., известна на полицията като наркозависима проститутка, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

През пролетта на 2018 година К. С. живеел под наем в мазе на ул. “Априлско въстание“, когато една вечер поканил на гости своята познайница М. Д. на купон с алкохол и наркотици.

Под влиянието на опиати двамата влезли в конфликт за търговията на наркотични вещества, който прераснал във физически сблъсък. В даден момент мъжът грабнал нож от масата и нанесъл два удара в корема на жертвата.

В последствие той направил опит да спре кръвта ѝ с помощта на покривката, но веществата в кръвта му го унесли и той заспал върху умиращата жена. На сутринта той видял фаталния резултат от действията си, издърпал тялото в едната стая, покрил го със завивка и излязъл.

Докато горните събития са се развили на 13 май 2018 г., майката на жертвата подала сигнал 5 дни по-късно, че дъщеря ѝ е изчезнала. Междувременно тя се грижела за невръстното ѝ дете в кв. “Изток“. На 28 май същата година обвиняемият С. се предал сам в полицията в Кюстендил, правейки пълни самопризнания за постъпката си, след което стартирал дълъг процес на разследване.

Съдебномедицинската експертиза доказала версията на Б. С. и сега той ще бъде съден за непредоумишлено убийство при условия на опасен рецидив.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отец нафарфории

    37 0 Отговор
    Голямо браво за разнищилите този случай до край ,браво.

    Коментиран от #3, #10

  • 2 Баро Вкаров

    16 5 Отговор
    Вероятно са спорили за икономическата политика на кабинета"Винету-3", и затова се е стигнало до този неприятен и трагичен инцидент.
  • 3 Баро Вкаров

    53 3 Отговор

    До коментар #1 от "Отец нафарфории":

    Ми той килъра сам се предал,а специалистите нищили случая само две години.Наистина забележително постижение на калинките!

    Коментиран от #8

  • 4 Катюша

    28 1 Отговор
    Ха добре,че се предал сам ,е и какво са разследвали до сега,но ще си го препишат за заслуга.
  • 5 Курви има много

    6 5 Отговор
    Една по малко не променя нищо мухаха
  • 6 Десо

    25 0 Отговор
    Много труден и заплетен случай!!
  • 7 Ами ако не се

    18 1 Отговор
    Беше предал......
  • 8 Пирин чо

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "Баро Вкаров":

    Ми то нее толкова лесно да го чакат пер дена да дойде и да си признае
  • 9 Сск

    6 0 Отговор
    Последно Б.С. или К.С.?
  • 10 Георги!

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Отец нафарфории":

    През соца сочеха един милиционер,че бил гооолям криминалист.На сметището намерили мъртво новородено обвито във вестници.На вестниците пощаджиите изписваха адреса и името на получателя.Та,нашият милю по адреса стигнал до родилката.Гоолям умчо и криминалист ще да е бил като тия разнищилите предалият се наркоман!