Last news in Fakti

24 Април, 2020 17:24 8 780 5

Мистерия обви самоубийството на младата майка в Бургас

  • самоубийство-
  • жена-
  • майка

Никой не е потърсил тялото за погребение

Мистерия обви самоубийството на младата майка в Бургас - 1
Снимка: Флагман

Вече пети ден в хладилника на бургаската морга стои тялото на екзотична красавица от ЮАР, майка на три прекрасни деца - на 3, 6 и 8 години. 32-годишната Давидс Анилине Мариел, известна в град Българово просто като Ани, се самоуби навръх Великден - по необясними до този момент причини - пред очите на съпруга си Димитър, 8-годишното им момче Димитър и свекървата.

Мистерията около чужденката обаче се засилва през последните два дни, след като в администрацията на УМБАЛ-Бургас, където се намират съдебната експертиза и смъртният акт, все още никой не е потърсил за погребение тялото.

Още повече че става въпрос за доста заможно семейство - достатъчно известно в близкия град Българово, както и на бизнес средите в Бургас, съобщи Флагман.бг.

Факт е, че след самоубийството в неделя следобед мъжът на Ани - Димитър И., е бил задържан за 24 часа в ареста, но на следващия ден е бил освободен. Оттогава никой от съседите му в Бургас, нито в Българово, знае къде се намира той в момента с трите си деца.

В самата кооперация са населени не повече от четири апартамента. Свидетелите са твърде малко, но достатъчно, за да разпознаят новодомката, която се настанила със семейството си точно преди месец.

Според данните в този фатален Великден в апартамента на седмия етаж са празнували сем. Илиеви с най-големия си син Митко и свекървата. Живущи в сградата хора обаче не посмяха да формулират ясно дали са виждали или чували нещо непривично за съседите си.

Домоуправителят Иво Янакиев заяви, че познава Димитър И. дотолкова, че може да каже само хубави думи за новия съсед. Коректен с плащанията. Той бил виждал красивата му жена, но не знаел как се казва.

В списъка на собствениците на имоти в луксозната сграда бизнесменът Димитър И. фигурира с осем апартамента, част от които се водят ателиета.

Според домоуправителя семейството с трите деца се нанесло на последния етаж преди около месец.

"Пристигнаха от град Българово, предполагам, че сега са се завърнали там", каза Янакииев.

Предположенията му обаче се оказа неверни. В малкото градче Българово, близо до Бургас, вестта за трагичната кончина на Ани бе достигнала още в същия ден. Следа от семейството ѝ след трагедията тук обаче няма.

"Това беше прекрасно семейство. Бащата на Димитър преди много време изнесе семейството си в ЮАР. Преди това имаше транспортна фирма и предполагам, че е доразвил този бизнес и в тази държава. Завърнаха се в Българово преди десетина години, синът Димитър доведе оттам булка, тук всички познавахме Ани, прекрасен човек, тя присъстваше и помагаше с готовност във всички обществени мероприятия на детската градина и училището.

Научи български бързо и всички млади жени в градчето бяха нейни приятелки. До началото на извънредното положение те живееха в Българово, имат много хубава къща. Не знаехме, че са се преместили в Бургас. Иначе до деня на карантината виждах как тя води децата си до детската градина и училището", каза кметът на Българово Йордан Йорданов, който бе убеден, че Димитър И. и майка му не са се завръщали обратно в Българово с трите деца след неделя. Бащата на Димитър бил покойник.

Кметът твърди, че той бил приятен и сговорчив като човек, винаги поздравявал, уважавал съгражданите си.

По неофициална информация Ани произхождала от богато семейство в ЮАР. Бизнесът на Димитър бил свързан с бизнеса на нейното семейство. Тя обаче нямала брак с българина и на практика всичко придобито като имоти у нас се води собственост на мъжа ѝ.

В два различни документа се вижда, че тя фигурира ту като 42-годишна, ту като 32-годишна.

Приятелите ѝ настояват компетентните органи да си свършат работата и да изяснят причината, поради която тази на външен вид уравновесена и интелигентна жена, е скочила от балкона на 7-ия етаж на новия си луксозен дом в Бургас, навръх Великден.

Те твърдят, че Ани обичала безумно децата си, но носела в себе си неописуема болка, която обаче криела. Имало обективни причини, които са довели до ужасната ѝ гибел.

Все още се очаква информация от Окръжна прокуратура-Бургас какви оперативно-следствени действия са извършени. Дали някой до този момент е разпитан – роднини, приятели и съседи, за да кажат дали знаят нещо, което би изяснило причината за злощастния инцидент в това богато семейство.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Johansson

    4 14 Отговор
    Най накрая ще си я направят на курбан.
  • 2 aib

    29 0 Отговор
    Да вземат малко работа да свършат инспекторите. След нато са очевидци на "инцидента" свекървата и мъжа й да вземат да кажат какво точно се е случило. Не познавам майка, която ще си зареже децата без причина и ще вземе да скочи от 7 етаж. При всички случаи е имало причина! А защо не са се погрижили за тялото-това вече е друга тема.
  • 3 гост

    6 4 Отговор
    Сигурно като е видяла къде е попаднала.Чак премиера се хвали ,че се е справил с бежанците.То и магаре да вържеш и то ще се справи.Те от лошо бягат към по добро,не към по лошо.
  • 4 Behemoth

    18 4 Отговор
    Българския селяндур я е докарал до невменяемост ....какво странно има ...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.