Last news in Fakti

28 Април, 2020 18:20 3 855 9

Служител на автомивка задигна пари от кола на клиент

  • служител-
  • автомивка-
  • кражба-
  • пари

Парите били в жабката

Служител на автомивка задигна пари от кола на клиент - 1
Снимка: БГНЕС

Софиянец остави пари в колата си, даде я на автомивка, а служител ги задигна. Кражбата станала в столичния кв. "Студентски град" на 10 април.

Парите били в жабката. Когато мъжът отишъл да си вземе колата, се оказало, че ги няма. Жертвата веднага подал сигнал в Седмо РУ. Криминалистите започнали разследване и бързо задържали крадеца.

Оказал се 39-годишен служител на автомивката. Мъжът е криминално проявен и осъждан. След доклад на материалите в Софийската районна прокуратура, той е обвинен за кражба, представляваща опасен рецидив. Задържан е за срок до 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    17 7 Отговор
    Ама че балък. Дава си колата с пари. Мияча е мислел че са бакшиш.
  • 2 Гррб

    11 18 Отговор
    Еми нормално. Криза е. Бсп ни управляваха 40 години
  • 3 Стамат Колев

    19 6 Отговор
    ТОВА Е ЗАЩОТО РАБОТНИЦИТЕ НА АВТОМИВКИТЕ РАБОТЯТ КАТО КУЧЕТА ЗА МИЗЕРНИ ПАРИ, ДОКАТО СВИНЯТА /СОБСТВЕНИКА/ СИ ГЛЕДА БЕНТЛИТО, ОТ НАП ТРЯБВА ДА ГИ ПРОВЕРЯВАТ И ГЛОБЯВАТ - ОСИГУРОВКИ, ОТПУСКИ . . .
  • 4 Вуте

    14 2 Отговор
    Да ге преместят за половин година да мие колите на полицаите от Криминална полиция! Или на бусовете в затвора! Нали е "криминално проявен"0да се изяви още!
  • 5 Бре

    2 3 Отговор
    Не може да е истина. Кога и как успяха за 9-10 години?
  • 6 Иво

    15 4 Отговор
    Аз от години сам си мия колите на автомивките където има опция за самообслужване.Преди когато си оставях колата на "миячите" първо нагласяха станцията на някое чалга радио и го надуваха докрай.След "измиването" колата често беше мърлява а по някога се сдобиваше и с някоя драскотина за която обяснението е "така си беше".Сега за 4 лева успявам да си измия колата перфектно отвън и с последния жетон я минавам отвътре с прахосмукачката и за нищо на света не бих отишъл при разни беззъби татуирани примати говорещи ми на "бате" и гледащи ме тъпо и завистливо.
  • 7 Крадеца

    10 5 Отговор
    Ама мен така са ме учили да прая мойте умители от Герп.
  • 8 Такава длъжност

    4 3 Отговор
    На криминално проявен да се предостави а онзи клиента с жабката е ,, флюбен,,...!
  • 9 СТАТИСТИК

    1 1 Отговор
    По тея автомивки всеки 2ри служител пипа ! Пълно е с крадци !!! Внимавайте като ходите какво си оставяте в колите !!! Аз лично не им ползвам вече услугите а ходя на автомивки които са на самоубслужване - хем по сигурно , хем по безопасно за колата от това някой неопитен дришльо да не ти надере боята ,хем и по евтино ! Отделно почти не останаха добри автомивки - пълно е с аматьори които дори не знаят как да се държат с клиент ! Лека вечер .