Last news in Fakti

27 Май, 2020 10:29 4 544 16

Немска овчарка нахапа 10-годишно дете и кучето му (ВИДЕО)

  • немска овчарка-
  • нахапано дете

Гошко е бил съборен на земята от немската овчарка. По време на борбата той си е сложил ръката в устата на агресивното животно

Немска овчарка нахапа 10-годишно дете и кучето му (ВИДЕО) - 1
Илюстративна снимка

10-годишно момче е било нахапано от немска овчарка в София. Инцидентът е станал преди 2 дни в столичния квартал "Горна баня". Преди да нападне детето, немската овчарка е нападнала и кучето, което то е разхождало.

Немската овчарка е излязла от двора на стопанина си на улица „Прибойна“ и нападнала и нахапала 10-годишния Гошко. А преди това се нахвърлила върху кучето му Рошко.

Бащата на Гошко Стелиян Андров е подал сигнал в полицията. Служителите на реда дошли много бързо. В предаването „Здравей, България“ той обясни, че синът му се прибрал много разстроен вкъщи. „Той беше с кървящи ръце, кученцето също. Гошко е бил съборен на земята от немската овчарка. По време на борбата той си е сложил ръката в устата на агресивното животно“, обясни Андров.

Бащата се притеснява, че след нападението у сина му ще останат нефизически белези и смята да го води на психолог. Собственикът на немската овчарка е бил в провинцията по време на нападението, но дошъл в „Пирогов“, след като детето е било отведено там за оказване на лекарска помощ. Него го грози глоба в размер на 400 лева.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bai ivan

    6 21 Отговор
    Вместо при психолог да му обясни че кучетата повечето хапят...Особено ако си пъхаш ръка в устата му.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    11 8 Отговор
    Да бъде умъртвено. Или ще го пратите да се превъзпитава? Хаха. Щом е стигнало до тук.
  • 4 гост

    12 8 Отговор
    Нямало ли е кой да го гръмне?

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 неразбрал

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Кого???

    Коментиран от #7

  • 7 гост

    6 7 Отговор

    До коментар #6 от "неразбрал":

    Хапещото псе, разбирасе.
  • 8 хаха

    3 6 Отговор
    това са междукучкарски отношения
  • 9 Виновен

    8 0 Отговор
    е единствено собственикът, може да е било държано гладно, за да е по-зло...Така ще нападне и Гошко, и Рошко, че и Трошко...Да си плати сега глобата и да си гледа кучето по-добре!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Анна

    4 5 Отговор
    Прочетох коментарите и оставам с впечатление, че никой не е гледал репортажа, а само е чел загравието. Иначе щеше да стане ясно, че кучето е идпуснато от двора от човек, който не е собственика му и кучето е нападнало сдруго куче, а не дете ! Да, тук има вина този, който е изпуснал кучето, факт. И трябва да се санкционира. Никой, обаче, не обърна внимание, че детето е на 10 години и разхожда куче само по улиците. Както собствениците на кучета носят наказателна отговорност за действията на кучетаат си , така и родителите носат отговорност и то наказателна, ако дете под 12 години се остави без надзор вкъщи, а камо ли на улицата , камо ли да .разхожда куче. Моля ви , бе хора - четете или поне слушайте !

    Коментиран от #14

  • 12 Анче

    2 1 Отговор
    Законите ги знаем, но дали знаеш, как учителите подстрекават родителите да оставят децата сами под 12-годишна възраст и как подпитват, дали са сами вкъщи по време на онлайн обучението и че вече били големи . Тях има ли кой да ги осъди, а?
  • 13 Горкото куче

    7 0 Отговор
    Интересно , каква част от тялото си, според теб, е "трябвало да пъхне в устата на кучето , това 10 годишно дете. Може би гърлото , и двете си сънни артерии а ? Инстинкта човешки , е да посрещне първо опасността с двете си ръце , и той най- верен .Природата го е измислила милиони години. Предпазваш врата , корема , слабините , там са важните човешки чаркове , и смъртоносните поражения , ръчичките ще се оправят все някак , психиката по- трудно. Или си на мнение , че "злосторното" 10 годишно дете е предизвикало нападението , с опита си да се предпази с ръце, и е трябвало да седи в поза "Каменен Сфинкс" , за да не наруши житейският мир и спокойствие на душевно ранимото , чувствително куче . Бедното животно , какъв уплах и стрес е било принудено да преживее.
  • 14 само родителите ще са виновни

    10 2 Отговор

    До коментар #11 от "Анна":

    Госпожо Анна , моите спомени , от началото на съзнателният ми живот бяха , как с с пред-училищната си чанта и пособия, 5-6 годишен , минавам през целият град сам , в слънце и сняг , да стигна до училището , като по пътя ми тогава нямаше дилъри на дрога , престъпници, и наркомани шофьори , и агресивни кучета . Родителите изведнъж станаха виновни ,че се появиха такива опасни елементи на улицата , и не са осигурили на своето дете 24 часова непрекъсната въоръжена охрана.
  • 15 Кучелюб

    2 1 Отговор
    И най лютите псета стават хрисими паленца след ланатизиране!!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.