Last news in Fakti

30 Май, 2020 18:05 2 639 1

Задържаха служители на борсата в Кърналово заради пожара

  • кърналово-
  • борса

Причините за пожара са в процес на установяване

Задържаха служители на борсата в Кърналово заради пожара - 1
Пожар унищожи снощи хале на частната зеленчукова борса край петричкото село Кърналово Снимка: БГНЕС

Задържаха четирима служители на борсата в Кърналово заради пожара, който унищожи снощи хале на частната зеленчукова борса. Изгоря и хладилно ремарке на товарен автомобил, влекачът е спасен, няма пострадали хора.

Четири екипа пожарникари от Петрич и Сандански гасиха огъня, сигналът за който е подаден в 21,36 ч.

След първоначалния оглед е установено, че са унищожени: около 800 кв.м. хале от метална конструкция, термопанели, голямо количество плодове и зеленчуци, компютърна техника и климатици. Спасени от пожара са четири товарни автомобила и съседно складово помещение. При инцидента няма пострадали хора и служители на РДПБЗН-Благоевград.

Причините за пожара са в процес на установяване. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 плевен

    4 1 Отговор
    Интересно за какво са виновни служителите. За това, че не са си получили заплатите? За това, че закона е винаги на страната на собственика? За това, че декриминализираха неплащането на заплатите? Какво друго им остава?