Last news in Fakti

17 Юни, 2020 08:30 2 695 4

Спецакция в Пловдив, има задържани

  • пловдив-
  • спецакция-
  • побой

Арестите са свързани с масовия бой от почивните дни

Спецакция в Пловдив, има задържани - 1
Снимка: БГНЕС

Спецакция се провежда в Пловдив. По информация на "Нова телевизия" има задържани. 

Масов бой вдигна пловдивската полиция на крак.

Арестите са свързани с масовия бой, който вдигна на крак полицията през почивните дни.

Той стана на булеварда до пловдивския панаир. Разследва се и друго престъпление.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуема статия

    14 0 Отговор
    Това ако е статия , здраве му кажи. Три изречения? Малко повече инфо, моля. Това е, като домашните на учениците по време на карантината.
  • 2 Знаещ

    9 0 Отговор
    Защо, какво не е ясно: Атомни физици, завършили в Кембрич, не споделят тезата за квантовото преплитане издигната от завършилите нанотехнологии в Оксфорд. Особено остър станал спорът след включването на трета група от Факултето... и нататъка спорът преминал в размяна на преки доказателства.
  • 3 Трикстер

    3 0 Отговор
    Ония с каскета ще ходи в Пловдив и ще правят пресконференции. Вместо да разследва аудиозаписа и сигналите на Божков, наш Гешоолар ще се занимава с циг@нски сбивания.
  • 4 Мимч

    5 0 Отговор
    Абе действително ,защо не ги оставят да се самоправят,имат си мешере,а се занимават с тях.Има толкова много по важни проблеми,като тази циганска напаст с грабежи и убийства на българското население и други важни нрща..