Last news in Fakti

2 Септември, 2020 12:05 7 169 8

Каплата е арестуван, заканил се да убие коментиращ изчезването на Янек

  • васил капланов-каплата-
  • янек миланов

Васил Капланов е задържан за срок до 72 часа

Каплата е арестуван, заканил се да убие коментиращ изчезването на Янек - 1
Снимка: БГНЕС

Районна прокуратура - Дупница е привлякла в качеството на обвиняем В.К. (бел.а - Васил Капланов-Каплата) за извършено от него престъпление – закана с убийство.

Деянието е квалифицирано по чл. 144, ал.3, вр. ал. 1 от НК, съобщиха от прокуратурата.

Обвиняемият отправил закана с убийство към Д.Н. по повод направен от пострадалия коментар в социалните мрежи, във връзка с изчезването на Янек Миланов.

С постановление на наблюдаващия прокурор от 01.09.2020 г. В.К. е задържан за срок до 72 часа, с цел осигуряване явяването му пред съда за предстоящото разглеждане на искането на държавното обвинение за определяне на мярката му за неотклонение „задържане под стража“.

Водят се действия по разследването по образуваното досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YAMAHA

    20 0 Отговор
    Браво дано му излезе късмета
  • 2 Оставка Каскет

    13 11 Отговор
    Каскетът, като едното нищо ще му повдигне 19 обвинения, дори и за това,че Капката си е оскубал доматите .Нали Каскетът вече учи за доФтор по правУ.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бъбу

    3 3 Отговор
    Хайде сега протести, радев да зове с вдигнат юмрук и да иска оставка на гл. прокурор, така де каква е тази мафия дето не брани нашите момчета. Ей, долна, двулика, сган протестърска.
  • 5 Gen Gurko

    5 0 Отговор
    Сега ако присъдите бяха с натрупване , както предлагат патриотите, оттук две, за друго три, за трето едан и т.н. може спокойно да си отлежи пет-десет годинли и ще се кротне местната бандюга.
  • 6 Мим33

    4 1 Отговор
    Е ,ами такъв бандюга трябва да е в зандан и да води полицията по местата където трепе хората и после пак в зандана до живот....
  • 7 До каплата като го пуснат !!!

    4 1 Отговор
    Фитнес клуб Трисет Русе.
    Търси Тодор.
    Заповядай да ме убиеш по всяко време, но само при едно условие!
    БЕЗ ПОЛИЦИЯ и няма да ревеш на 112 !!!

    Коментиран от #8

  • 8 Ха ха ха

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "До каплата като го пуснат !!!":

    С тоя коментар, май реши да се направиш на много смел мъжага. Определено си личи, че това си го написал, след употребата на 3-4 гроздови ракии. И най-тъпото в твоя коментар е : защо трябва да те убива Каплата и защо си мислиш, че той убива хора, след като не си виждал никога, как той е убил някого?