Last news in Fakti

17 Октомври, 2012 21:55 1 599 1

Побоят в Студентски град бил заради марихуана

  • студентски град

Кражба на топчета марихуана стои в основата на конфликта, довел до нападението над тримата младежи в Студентски град. Дрогата била предназначена за продажба. Това разказа пред bTV едно от нападнатите момчета.

„Ограбеният" събрал бригада от още трима мъже и атакувал стаята в блок 40, за да си търси откраднатото.

„Някакви топки марихуана са изчезнали. Той ги е манипулирал. Казал е: те са. Аз имам и заплашителен SMS, че ще се режат уши”, разказа един от пострадалите.

Преди наказателната акция в понеделник вечер, двете момчета от които се търси дрогата, няколко пъти са викани за среща от биячите. Така се стига до злополучната вечер.

Момчето, което днес не иска да покаже лицето си е всъщност избягалия при атаката, който успява да извика полиция.

Четиримата нападатели вече са освободени. Срещу само един от тях е повдигнато обвинение за лека телесна повреда, но и той е пуснат срещу подписка.

Докато тече разследването, от Медицинският университет обявиха, че ще предложат битите студенти за изгонване от общежитието. От екипът ни чиновниците разбраха, че едното момче всъщност е техен възпитаник, а не както се твърдеше на УНСС.

В показанията си пред полицията момчето излъгало, че учи в икономическия, само за да си запази общежитието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 муспи

    0 0 Отговор
    Това направо изненадва, защото се смяташе от общественоста че е по темпераментен научен спор. Партията, правителството и Народната влас е доставила достатъчно марихуана за да се прибягва до силово решение?