Last news in Fakti

16 Октомври, 2012 11:00 3 692 5

Масов бой в Студентски град. Отново

  • студентски град-
  • меле-
  • пребити

Четиримата биячи са арестувани

Четирима мъже са нахлули тази нощ в стая на общежитие в Студентски град и са помляли от бой намиращите се вътре три момчета, съобщиха от МВР. 

Тримата младежи са прегледани в болница, след което са пуснати. Биячите са задържани. Трима от нападателите са от Ботевград, четвъртият е от Правец, уточниха от полицията.

Все още не е ясна причината за мелето.

Инцидентът е станал в блок 40 Б, стая 404, където живеят студенти от Медицинския университет в София със специалности "Медицина", "Фармация" и "Стоматология". Нападателите не живеят в същия блок. Не е ясно и как са влезли, тъй като на входа на общежитието има охрана.

В последните години Студентски град често е арена на различни инциденти. Последният беше на 1 март тази година, когато при сбиване в общежитието на УНСС почина 19-годишният Марио Данчев, след като бе намушкан с нож в гърба от свой връстник.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Anonimum

    1 0 Отговор
    Конкретният случай няма нищо общо със заведенията и дискотеките, НО очаквам с нетърпение да гласуват на второ четене забраната за работа след 22.00ч. на питейните заведения.
    От известно време се водят преговори между собствениците /на зав. / и депутати /!/ колко да си платят дискотеките и да не се приеме тази поправка в закона !
    На 18.10. ще видим резултатът от преговорите.
  • 2 Ива

    1 0 Отговор
    По-скоро ще преместят студенти от студентския град, от колкото да затварят в 10
  • 3 NoAnonimum

    1 0 Отговор
    И подкрепям подобна мярка, но резултата от преговорите е ясен и от сега: "под масата" /далавера, интереси/.
  • 4 Бай Х...

    1 0 Отговор
    Състоянието на образованието не е по-различно от това на всички останали сектори в държавата. Единствено не ми е ясно ако някой стане студент с идеята да учи, дали ще бъде възможно да се осъществи в новите реалности.
  • 5 хаха

    1 0 Отговор
    И какво като ги забранят? Да излезеш от студентски град до друга дискотека е 2лв :D просто е смешно...Това, че някои хора са прости, няма да ги спре!