Last news in Fakti

9 Септември, 2020 19:51 5 977 15

ГДБОП следял безсрочно Бойко Атанасов

  • бойко атанасов

За първи път се разбира в публичното пространство, че са му поставили псевдоним “лудия”

ГДБОП следял безсрочно Бойко Атанасов - 1
Снимка: БГНЕС

Документ показва, че следователят Бойко Атанасов е бил следен безсрочно по искане на ГДБОП. Тази информация разпространи Фрог нюз след публикация на Атанасов във Фейсбук.

Вместо конкретни дати, както е по закон, в Справката с искане за подслушване и проследяване, съвсем ясно е отбелязано в графа “начало” и “край” - “не”. За първи път се разбира в публичното пространство, че оперативните работници са поставили на Атанасов псевдоним “лудия”.

В началото на тази година следователят ocъди Mинистерството на вътрешните работи зa нeзaĸoннoто му пoдcлyшвaнe, а Сoфийcĸият гpaдcĸи cъд определи ведомството да му плати 4000 лeвa oбeзщeтeниe зa нeимyщecтвeни вpeди.

Бойко Атанасов сам разкри за погазването на закона от службите, като публикува документа в профила си във Фейсбук. Той направи лаконичен коментар:" #кой е кръстника... Вече е известен... Мафияленд".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 43 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бацо

    45 5 Отговор
    Позор да ходи в затвор

    Коментиран от #14, #15

  • 2 ОСТАВКА

    55 3 Отговор
    Долу тоталитарният комунистически режим!
    Мутрите вън!

    Коментиран от #6

  • 3 ГОРСКИ

    58 3 Отговор
    Те следят цяла България????
  • 4 Историк

    48 4 Отговор
    На днешната дата 09.септември 1944 г Родителите на ГЕРБ—Шумкари слизат от гората за да се смесят с истинските комунисти—антифашисти.Днес,09.09.2020 отрочетата на най—долната и ниша прослойка от вече бившата БКП са на власт .ГЕРБ—Комунисти какъвто и е главатарят на групировката Бойко Борисов с родители комунисти и самият той червен комунист и в червата.Това е.Мутро—комунист управлява заедно с мафията в БГ.
  • 5 Да бе

    5 25 Отговор
    И де го документа? При момичето в Гърция сигурно!

    Коментиран от #8

  • 6 Оставка

    27 1 Отговор

    До коментар #2 от "ОСТАВКА":

    Мутрите на мафията нямат "нов" месия и са в шах, ще протакат нещата с лявото орехче на доган мутрата Боко, докато не намерят изход, видяха, че пишман патриотите - Била шкембе войвода и WC (кенеф) войвода не стават, учиндолския чалгар и 3% не може да събере и търсят, някой чрез , който да манипулират изборите за да си крадът пак на воля....А и МаГарешки е бита карта.
  • 7 Behemoth

    20 2 Отговор
    Вярно ли че милиционерите щели да събират пари от заплати да му платят?Или с нашите пари ще се разплащат!
  • 8 Kris51

    24 3 Отговор

    До коментар #5 от "Да бе":

    Има го документа в други сайтове, пронумерован и прошнурован. Позор за милицията!
  • 9 Контрабандиста

    20 1 Отговор
    В тази държава всички служби ги поквариха последните 10 години!
  • 10 6666

    2 6 Отговор
    Я па си кажи що па те слушаха бе. Да нема нещо общо със Стефчо Банков а . Далаверка а сега рев. Долни поръчки сте всички.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 В.Иванов

    14 1 Отговор
    Бойко Атанасов е един изключителен професионалист, принципен и почтен човек,когото никой не може да го купи.Поради тази причина е неудобен за Шайката и каскетъджиите.За жалост,много са малко такива като него сред магистратите.
    Много постановки са му правени и се чудя как все още не са му скалъпили 19 обвинения.
  • 13 2loop

    8 0 Отговор
    Следят ни ко пишем за бацко тука
  • 14 Будалкането не издържа

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бацо":

    Диктатурата,на Хунтата, следи много повече от това , което пишем тука, подслушването на телефоните е предоставено и на частни фирми срещу заплащане, каква държавна тайна ,каква национална сигурност, бълнува Гешев ?
    Кой е всъщност ,ОПГ в тази държава?
  • 15 Гешев как е на морето

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бацо":

    Да осъдиш, Прокуратурата на една държава , означава само едно нещо ,че си кристално чист и изряден гражданин.
    Но, доказва и нещо друго, че Прокуратурата е купена за да прикрива някой , който е най-малко , криминален бандит , всеки се досеща кой е ?