Last news in Fakti

17 Септември, 2020 09:40 8 009 32

ЛиЛана и Мартин Димитров с коментар за обвиненията срещу тях (ВИДЕО)

  • лилана-
  • лиляна деянова-
  • мартин димитров-
  • обвинения

''Трябва да мислиш малко по-умно и по-хитро, защото рискът трябва да бъде оценяван, а ние не го оценихме правилно'', призна Лиляна Деянова

ЛиЛана и Мартин Димитров с коментар за обвиненията срещу тях (ВИДЕО) - 1
Кадър: ''Честно казано с Люба Кулезич''

''След ареста ние разбрахме две основни неща: не трябва да се бориш с проблемите, независимо дали срещу теб стои държавата или някой друг, с главата напред. Трябва да мислиш малко по-умно и по-хитро, защото рискът трябва да бъде оценяван, а ние не го оценихме правилно. Не е лошо, че го научихме по този начин, защото много щяхме да продължим още. Неслучайно стояхме и толкова много в ареста, защото бяхме обвинени, че сме опасни за обществото личности и сме си позволили да поискаме оставките на хора от Агенция Пътна инфраструктура заради това, че те спират регистрационния ни процес да продаваме като търговци'', Това каза Лиляна Деянова-ЛиЛана, която в момента е под домашен арест, в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'', което се излъчва по ТВ Евроком. Тя, брат ѝ и съдружникът ѝ Мартин Димитров бяха обвинени в участие в организирана престъпна група.

"Държавата не че не може да се справи, а не и бяха предоставени инструментите да се справи и тази система никога не е била в ръцете на държавата. Контролът върху нея очевидно е бил някъде другаде, защото служителите действително ни казваха, че друго не могат да направят. Ние видяхме, че към момента само една фирма може да реализира продажби на винетки и когато ние тръгнахме да изпълняваме този процес - нещо което трябваше да отнеме месеци, продължи година. Тогава казахме, че ако това продължава, можем да им поискаме оставките. Това беше прието очевидно като една огромна заплаха", обясни Мартин Димитров, който е съдружник на Лиляна Деянова.

Деянова коментира, че има две обвинения: едното е за два европейски проекта, които са проверявани многократно, както и за заплахите към служители на АПИ, че ще им поиска оставката и че е представила неверни сведения пред служители на Главна дирекция Европейски фондове за конкурентоспособност. По думите ѝ никъде в текстовете не е записано, че е отклонявала евросредства или не е изпълнявала проектите. "В момента се търси под вола теле и ако не бяха европейските проекти, просто щеше да е нещо друго. Ние имаме два проекта, с които се гордеем", каза още тя.

Целия разговор на Люба Кулезич с Лиляна Деянова и Мартин Димитров можете да изгледате след 2:04:00 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    33 12 Отговор
    Тая ли беше гейшата на Черепа ?

    Коментиран от #2

  • 2 Васето

    17 6 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Една от
  • 3 Биби Кинг

    15 10 Отговор
    Още и тече от поничката нишестето на Въсина!
  • 4 вис2

    14 9 Отговор
    престъпничка престъпници у нас е кривосъдие не е правосъдие с пари в рая без пари покрай рая парите на ВАСКО ЗАРА са кървави НО ИМА ПРОВИДЕНИЕ бог СЪДБА КАРМА а на тая БАЩА и доктор гордее ли се с щерка си

    Коментиран от #7

  • 5 Перо

    28 9 Отговор
    Съмнявам се,че това момиче има капацитета,знанията и парите за такъв бизнес,просто е направила опит да влезе в тази сфера,като подставено лице,без да знае,че това е мутренска зона и други не могат да пипат,без одобрение от главната мутра!
  • 6 реалист

    28 17 Отговор
    тази е една млада дама, моято се осмели да направи нещо, което държавната институция АПИ не направи, а остави нещата в ръцете на "приятелите" на хунтата, завладяла живота ни в цялата страна. може да я наричате по всякакъв начин, но тя доказа, че младите хора са достатъчно умни и подготвени, за да вземат нещата в страната ни в свои ръце.

    Коментиран от #8

  • 7 Навигация

    22 10 Отговор

    До коментар #4 от "вис2":

    Гордееше се още като се съблече за PLAYBOY ,a беше само на 18.Явно баща и иска най-доброто за своята принцеса.
  • 8 Миризлив пор

    19 10 Отговор

    До коментар #6 от "реалист":

    Айде стига с тази хунта, ако има човек спечелил най-много от нея това е Божков, много бързо забравяте кой беше приватизирал комисията по хазарта и не даваше лицензи на никой освен на неговите фирми. Много бързо забрави във кога търкахте като обезумели талончета без печалби. Това е просто неговия подставен човек който трябваше да поеме и АПИ, това е.

    Коментиран от #25

  • 9 Васил Божков

    19 12 Отговор
    Кефи ме като медиите я наричат предприемач. Та тя в целия си живот е предприемала само кожени пури
  • 10 166

    12 22 Отговор
    Завиждам на гаджето ти момиче, че си искала и си се изправила срещу тая паплач. Не обръщай внимание на тия, които те обиждат и подценяват. Аз лично смятам, че жена като тебе е спасението на България.

    Коментиран от #11

  • 11 до 166

    24 12 Отговор

    До коментар #10 от "166":

    Ако кифли като тая са спасението на България Господ да ни е на помощ ... Прост народ - слаба държава !

    Коментиран от #22, #26

  • 12 реалист

    9 11 Отговор
    до коментари 8 И 11
    господа, дайте възможност на младите, да се проявят, да покажат какво могат, а пък вие може и да научите нещо полезно от тях
  • 13 Перо

    14 8 Отговор
    Мойте уважения към това момиче,но с европрограмите и АПИ е действала като подставено лице на Божков,който не предприема нищо,без да е уговорено предварително. В случая,сблъсъка между двата мафиотски клана е прекратил този бизнес на загубилия и подставеното лице е станало потърпевшо.

    Коментиран от #16

  • 14 Бохем

    9 18 Отговор
    Истината е, че това момиче се оказа доста смело и интелигентно. Дано двамата са осъзнали, че мястото им не е в България и да се махат, докато имат сили.

    Коментиран от #24, #32

  • 15 гост

    9 10 Отговор
    Aбcурд e тeзи хoрa дa ги държиш в aрecт зaрaди нaглитe държaвни cлужитeли oт AПИ, кoитo мнoгo ce уплaшили. Нe звучи ceриoзнo и oбвинeниe зa някaкъв cи eврoпрoeкт. Прecтъпници oкрaдoхa cтoтици милиoни, a тeзи умни млaдeжи зa мeн дa ги рaзкaрaш зa дa нe ти ce прeчкaт в cхeмитe. Тaкa изглeждa oтcтрaни. Вижтe им интeрвютaт при Кулeзич прeди гoдинa. Oпрeдeлeнo нитo изглeждaт пoдcтaвeни лицa, нитo изглeждaт oпacни, ocвeн c интeлeктa cи.

    Коментиран от #23, #31

  • 16 вис2

    2 3 Отговор

    До коментар #13 от "Перо":

    ПЕРО ти си от ПЛОВДИВ живееме в бандитска държава човек за човек стана вълк ВАСКО ЗАРА е престъпник играч но всяка игра има край то и на хунтата герб края и ще дойде

    Коментиран от #17

  • 17 Перо

    8 1 Отговор

    До коментар #16 от "вис2":

    Така е,мафия е имало на всякъде и всякога,на различно ниво,но ние оглавихме класацията за всички времена с държава на мафията.Сигурно и в Колумбия не е така. Забихме Ал Капоне,Дон Карлеоне и Пуци,в земята.
  • 18 БГ МАФИЯ В МС

    7 4 Отговор
    НЕ СТЕ НАПЪЛНИЛИ ЧЕКМЕДЖЕТО НА РАЗБОЙКО ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА БИЗНЕС. ПОСЛЕ РАЗБОЙКО И УПРАВЛЯВАЩИ НЕ БИЛИ КОРУМПИРАНИ. В САЩ ИМА ЗАКОН ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА И ТАМ БОЙКО ЩЕШЕ ДА Е В ЗАТВОРА А ТУК ГЛАВЕН ДЕРИБЕЙ.
  • 19 Пантев

    6 4 Отговор
    Лиланчето е котенце :)
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Лиляно ма

    8 3 Отговор
    Виж си минусите и се скрий!А кога яде кифтетата и връте дупе у скъпа кола добре беше.То народо тръка талончета , да те изучи у Лондон.Не та ли я срам ма.Глей ко пише народа.Мое ли да си даваш поничката на тоя дрът пезевенк
  • 22 166

    3 4 Отговор

    До коментар #11 от "до 166":

    Ти какво повече си направил от тая кифла бе - коментатор.
  • 23 166

    4 2 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Станахме двама трезвомислещи.
    Между другото Чичолина беше депутат в италианския парламент, Джулио Андреоти направи правителство в този парламент и каза, че вътре има хора без морал - Чичолина. След това хванаха Тото Рина и този каза, че е договарял изборна подкрепа с Андреоти на местните избори в Палермо. Арестуваха Андреоти и това стана след като парламента взе имунитета му - тогава Чичолина го пита - сега искате ли да кажете още нещо за морала ми.
    Накратко - това момиче без значение с кого е било е далеч по - морално от ВладиГ. И за този защо забравихме.

    Коментиран от #27

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Dr.mengele

    0 1 Отговор

    До коментар #23 от "166":

    Заради италианската афера ти бих минус.Няма нищо общо
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 кико

    4 1 Отговор
    Тя цялата фамилия Деянови е зинала за пари, власт и звезден статут.
    Шоута,реклами, песни/със съмнителни качества/и като завършек онзи изтърсак бийт боксера - Скилър.Много "талант" много нещо бе!Аман от тъпи е нахални пръчки и кифли.
  • 31 Л.....

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Да си чувал за "вълк в агнешка кожа"???
  • 32 Луд ли си

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Бохем":

    Според теб ако някой говори добре, е добър, така ли??