Last news in Fakti

3 Октомври, 2020 19:45 5 597 11

79-годишен гръмна с пушка 75-годишна вдовица

  • убийство-
  • баба-
  • дядо

Инцидентът е станал в село в община Кубрат

79-годишен гръмна с пушка 75-годишна вдовица - 1
Снимка: БГНЕС

75-годишна жена е пострадала от произведен по невнимание изстрел с въздушна пушка. Инцидентът е станал около 16.00 часа на 2 октомври в село Бисерци, община Кубрат. Това съобщиха от ОДМВР - Разград. Жената повикала 79-годишен познат от селото да разчистят от дома ѝ въдици и пушка на починалия ѝ съпруг, съобщава Blitz.

При небрежното боравене с въздушната пушка мъжът произвел изстрел и ранил жената в лицето. Пострадалата е приета за лечение в МБАЛ-Разград. По случая е образувано досъдебно производство по чл.129, ал.1 от НК.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядото е бил оставил пушката заредена

    37 1 Отговор
    да е готова в случай на нощни цигански набези.
  • 2 Абе

    14 0 Отговор
    те си знаят !
  • 3 Мисля че

    11 8 Отговор
    Не му е давала
  • 4 някой си

    3 5 Отговор
    Много добър ! Точно в целта !
  • 5 сссс

    11 1 Отговор
    Страхотно заглавие..... :)

    Коментиран от #10

  • 6 Йозеф

    15 1 Отговор
    Поредната грандиозна новина, браво за високия професинализъм!
  • 7 Ххх

    1 3 Отговор
    Имам и въздушна пушка, бих казал от по - мощните, и въздушен пистолет. Имам и някаква представа от възможностите им. Стрелял съм примерно по пилешки фенер - част от гръден кош на пиле. Чашката от пистолета не го пробива, чашката от пушката го пробива от едната страна. Това, че жената е случайно простреляна ми звучи повече от абсурдно. Простреляна е съвсем съзнателно. Но пак съм с много въпросителни как чашка от въздушна пушка ще пробие човешки лицеви кости, за да убие жената ? Освен да е уцелена някъде в челото или странично в черепа ? Пък и много се съмнявам дядото на село що за въздушна пушка е имал ? Ако е от евтините китайски, те са с начална скорост на сачмата да кажем между 130 - 180 метра в секунда. И много ме съмнява, че ще е в състояние да пробие човешки череп. Виж, ако е турската Хатсан Херкулес с калибър 9 мм. предполагам ще убие човек без проблеми.

    Коментиран от #9

  • 8 I dont care

    0 0 Отговор
    Преведи го
  • 9 Алфа Чакал

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ххх":

    И защо да не е простреляна случайно.
  • 10 някой

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "сссс":

    ГРАНДИОЗНО! Един друг сайт ,пасти да ядат. Отдавна не бях чувал или чел как ,,гърмят ,,въздушните пушки .Колко ли силен ще да е бил този ,,гръм" ? Преди години една журналистка в един тв репортаж ,използва следния израз : ..от покрива на къщата открил огън...,, случая беше с някакво кукуригу ,което стреляше с въздушна пушка по полицаите.
  • 11 Мхм

    0 0 Отговор
    Всеки ден става по нещо такова в някое кътче в България. Все пак в тая държава е така защото управлението на Боко стават такива неща. Но на Боко не го интересува какво става. Той се смее на такива случки и се храни по тоя начин и става щастлив и радостен с нещастието на другите. Много ясно.