Last news in Fakti

30 Октомври, 2012 09:56 1 489 3

Спипаха холандец с марихуана

  • марихуана-
  • холандец-
  • кола

50-годишен холандски гражданин е задържан при специализирана полицейска операция, проведена от служители на ТЗ”БОП” – Разград. Около 22.30 часа на 29 октомври в село Ушинци, до комплекс “Шушнев”, е спрян за проверка лек автомобил “Opel” с холандски регистрационен номер.

При обиска в колата на чужденеца са намерени и иззети пакети с висококачествена марихуана. Общото количество на наркотика, скрит в багажника на автомобила, е 2,86 килограма. М.Б. е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.354 А от Наказателния кодекс.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 maukatu

    1 0 Отговор
    Подхвърли Подхвърли за да може и КУКИТЕ да се води че са напраили нещо полезно (освен че са му взели а и 100% са го продали или употребили ) само нз защо си мислите че Б.Б и Ц.Ц. не бофят ДЖОЙНТ !!
  • 2 мадман

    0 1 Отговор
    защото бофенето на марихуана е малоумно занимание
  • 3 han solo

    0 0 Отговор
    interesno zaglavie :D