25 Октомври, 2020 11:17 3 284 7

Баща отвлече двумесечното си бебе в Разградско

  • топчии-
  • хърсово-
  • 2-месечно бебе

Полицията върна детето на майката

Баща отвлече двумесечното си бебе в Разградско - 1
Снимка: Shutterstock

Баща опита да вземе двумесечното си бебе от дома на майка му в село Топчии. Около 23,50 часа на 23 октомври 21-годишният мъж от село Хърсово разбил входната врата, влязъл в имота на 46-годишната си тъща, взел момченцето и си тръгнал.

Малко по-късно 21-годишната майка на детето подала сигнал в полицията. Около 04,50 часа на 24 октомври бебето е открито в дома на бащата в Хърсово и върнато на майката.

По случая е образувано досъдебно производство по чл.170, ал.2 от НК.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грейс

    8 2 Отговор
    "Най интересната" новина до обяд, с широк обществен отзвук.
  • 2 Гоуст

    18 4 Отговор
    Бащата отвлякъл собственото си дете от майка му?? Има съдебно решение ли, което е определило детето на майката или бащата няма права над собственото си дете? Бащите кучета ги яли...
  • 3 Мен

    20 3 Отговор
    Само в България бащата няма никакви права над детето. Няма по голяма глупост. Бащата е само донор и спонсор.
  • 4 4me3k4

    15 4 Отговор
    РИМски пехотинец е, нали ?!
  • 5 ГОСТ

    16 2 Отговор
    и като го отвлече,това дете ,как щеше да се грижиш за него ве....амсалак......дете на 2 МЕСЕЦА......???
  • 6 Мир

    3 1 Отговор
    Децата са собственост на държавата. Родителите имат "родителски " задължения и все по - малко родителски права. В момента в който един родител регистрира новороденото в общината това новородено бебе става физическо лице и попада под законите на държавата а родителите са делегирани да го хранят, възпитават и т.н. Това е начинът по който съдебната система " вижда " родителите. Истанбулската конвенция от една страна наистина помага на тези които са дискриминирани, малтретирани или за онези които имат различна сексуална самоидентификация от тази която е била в църквата но става опасно за децата при нечестно но легално отнемане на деца от родителите - достатъчно е да се намерят двама свидетели че едно дете не е възпитавано добре или че родителите нямат финансова възможност да го държат при себе си и " легално " настаняват детето в приемно семейство или интернати.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.