Last news in Fakti

18 Ноември, 2020 08:36 2 696 5

Заклалият дядо си в Могиляне му бил личен асистент

  • могиляне-
  • брадва-
  • внук

Остава загадка защо са се скарали

Заклалият дядо си в Могиляне му бил личен асистент - 1
Снимка: Shutterstock

Задържаният за смъртта на 75-годишния си дядо мъж от Могиляне е бил личен асистент на възрастния мъж, пише 24rodopi.com. Той бил назначен по програма през лятото. Преди това бил безработен.

24-годишният е роден в Турция. През март обаче пристигнал в кирковското село заедно със съпругата си. Малко по-късно им се родило и дете. Семейството живеело на втория етаж на къщата, заедно с бабата на Мехмед. Първият етаж пък бил обитаван от дядото, който от години не се разбирал със съпругата си.

75-годишният Ю. Д. почина в болницата в Кърджали. Той бил откаран с наранявания от брадва в областта на главата. Самият мъж подал сигнала. За смъртта му е задържан внукът.

Ю. Д. имал тежък диабет, вследствие на заболяването му били ампутирани двата крака. Придвижвал се с инвалидна количка.

„Внукът му бе добро момче. Поздравяваше всички. Грижеше се добре за дядото. Ю. получаваше миньорска пенсия. Защо са се скарали, за да се стигне до там, не знаем“, коментираха местни жители.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шопо

    22 3 Отговор
    Е ,сега младият фес няма да получава миньорската пенсия на дядото...

    Коментиран от #2

  • 2 Пацо

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Шопо":

    Това ли е важно бе тарикат? Кинтите ли са важни само? Колко човека тежко болни си имал на легло и си погребал да те питам? Баща ми преди месеци не искаше болница нито пък болниците го искаха. Не искаше инвалидна количка памперси а искаше да умре. Искаше да има в ръцете пистолет или нож и да се убие или да го кача в колата и да приключи със себе си. Умря ми в ръцете. Това момче вероятно е направило каквото е поискал дядо му. Трудно ми е да го съдя и да кажа каквото и да е. Излишно е. И друго. Той е български гражданин с фес или без фес и се отнасяй с уважение ако искаш такова да получиш и ти.
  • 3 Мароооо

    2 0 Отговор
    да те "заколят" 300 загорели кола,да те"заколят"!!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.