Last news in Fakti

24 Ноември, 2020 17:01 16 461 31

Бащата на убитите деца разкри страшни тайни за жена си

  • заклани деца-
  • сандански-
  • кристина

Много лъжи за мен, изкараха ме звяр, треперели децата от мен, нея съм тормозел. По скоро тя тормозеше мен и децата. Боже, каква жестокост, откъде сили у нея за подобно нещо?, пита Георги

Бащата на убитите деца разкри страшни тайни за жена си - 1

Лесничеят Георги Трайков огласи ужасни тайни за жена си Кристина Дунчева, която закла двете си деца - 5-годишния Васил и 3-годишната Ивон, в Сандански.

Кристина имала психически проблеми, на които никой не искал да обърне внимание, разкрива мъжът.

„Обожавах децата, аз ги къпех, с мен играеха с часове... Тя много пъти е злобеела срещу децата, защото им обръщам много внимание. Нямаше да говоря, ако не беше цялата тая помия, която близките и адвокатът ѝ изляха върху мен и семейството ми. Не ме оставиха да погреба и оплача децата си”, оплаква се Георги, цитиран от в. „Струма”.

По думите му Кристина не е могла да се грижи за децата пълноценно.

"След раждането на Ивон сякаш нещо стана с нея. Изпадаше в състояния, сякаш нищо не я интересува. Лежи, яде, не поглежда децата. Затова ми е много обидно от това, което чета и слушам по мой адрес... Аз къпех децата си, те спяха с мен, аз ставах през нощите, когато бяха болни. Нейните реакции бяха забавени, беше вечно отнесена и все нещо не и беше угодно. Ходеше си, връщаше се, понякога лъжеше безогледно. Много пъти ми е казвала, че я е яд, че обръщам толкова внимание на децата ни, ревнуваше от тях", заявява бащата.

На въпроса дали знаел, че жена му има някакъв здравословен, психически проблем, Георги е ясен: „Е, как не, говорил съм с лекари, с близките ѝ, със социалните служби, с полицаи и от никъде помощ. Особено майка и баща ѝ. Така грубо се месиха в живота ни, че какво е видно съсипаха го. Но и нейния съсипаха.

На 7 ноември с полиция успях да си я взема от тях. Тогава тя беше пребита от баща си, имаше кръв по себе си, имаше оток под окото. Викнах полиция и си ги прибрах у дома. И след подобно нещо тези хора си позволяват мен да наричат насилник... Срам и позор, поругават паметта на децата ми", казва през сълзи лесничеят.

"Много лъжи за мен, изкараха ме звяр, треперели децата от мен, нея съм тормозел. По скоро тя тормозеше мен и децата. Боже, каква жестокост, откъде сили у нея за подобно нещо? Не мога да повярвам. Сякаш не съм тук, при децата съм. Жив ме погребаха”, заявява през сълзи бащата на закланите деца.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    42 81 Отговор
    Само като му видиш физиономията на този толуп и си правиш сметка колко е добричък.

    Коментиран от #2, #3, #8, #10, #20, #27

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Сила

    20 47 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    И аз това щях да кажа!!! Не съм от страхливите, но не искам тоя субект да ме млати!!
  • 4 Холивуд

    9 21 Отговор
    Това заколение дойде точно на време за новите мерки, като по поръчка.
  • 5 пастуха Баце

    11 20 Отговор
    Стадото е за това, да се стриже, дои и коли.

    Коментиран от #19

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 5cs45cv4df

    79 18 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Ти по-крсив ли си от толупа?!
    Минава ли ти през акъл, че тоя човек може и да говори истината?! Ако се докаже, че той казва истината, ти ще му се извиниш ли лично и на крака?! Няма, нали?
    Не си живял с такъв човек какъвто е била жена му на тоя (по негово описане, де) и не знаеш какво е. А, помислял ли си ,че утре може женати да превърти?! Или ти да превъртиш?! Кой е застрахован от подобно нещо, особено на днешно време?!
    Мислете прди да пишете и обвинявате. Лесно се хвърля камък, трудно е да го върнеш, коагто си разбрал ,че си сбъркал в преценката.
    Нека следствието си свърши работата съвестно и виновните по случая да си понесат наказанието.

    Коментиран от #9, #11, #12

  • 9 Жоро

    7 22 Отговор

    До коментар #8 от "5cs45cv4df":

    Пази се от вируса и носи маска.
  • 10 Да бе да

    22 28 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Христина тормозела горския,
    ама тя ходела с насинено око!

    Не обръщали внимание на психическите и проблеми,
    ама май МВР не обръщали внимание на жалбите и за тормоз от горския!

    Не Христина, а горският е бил октивист на ГЕРБ!

    Коментиран от #26, #30

  • 11 Сила

    23 23 Отговор

    До коментар #8 от "5cs45cv4df":

    Чел ли си Ламброзо? За лицевите характеристики на човека и криминалните му наклонности???Стига писа глупости! Фейса му говори ясно!!!!

    Коментиран от #18

  • 12 Жоро

    11 27 Отговор

    До коментар #8 от "5cs45cv4df":

    Постоянно е била пребивана и насинена.Превъртяла е накрая от този активист на ГЕРБ
  • 13 На снимките

    25 15 Отговор
    които до сега бяха публикувани , в погледа ѝ има една безчувственост и безразличие , нито искрица емоция , както и липсва на майчините топли очи ! Докато при него си личи един добряк , усмихнат и с изпълнени с бащина обич ирадост очи , личи си че е добър и привързан към децата си баща ! Вече бил.......
  • 14 Оня с рикията

    10 15 Отговор
    А за баща му на тоя дето е топвал чушката у жена му нито дума. Тц, тц, тц...
  • 15 Активист на БКП

    7 24 Отговор
    Тоя е активист на ГЕРБ! Те всички са садисти!!!
  • 16 Психо-лога

    13 9 Отговор
    Викам си като е била с психични ппроблеми що въобще си я взел....ама после се сетих ,че жена без психични отклонения няма,300 филми набити в главите им...
  • 17 АбВ

    42 0 Отговор
    Имах разговор с един професор по повод заболяване на мой близък. Човека в чисто човешки план каза-момче за рак и спин все някога ще се намери лек. Бича за човечеството са нервите. Сега си нормален,след малко изключваш и лечение няма.За съжаление все по-често ще се случват такива трагедии. Бог да прости невинните душички.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Усмивката

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "пастуха Баце":

    Стадото от овце да !
  • 20 Pavlin

    35 2 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    То много лесно може да се прецени, кой не е наред в тази ситуация. Ако майката наистина имаше проблеми с мъжа си, със сигурност е могла да изиграе "добра съпруга" и да му тегли ножа на него някоя вечер. Но да убиеш собствените си деца, то това говори за изключително тежка психична болест.
  • 21 Asdfg

    22 1 Отговор
    Мароооооооооо, сега разбра ли защо не трябва да пишеш “ШОКИРАЩИ” глупости без да имаш проверени факти! От три дни пишеш “СТРЯСКАЩИ” “факти” за този човек, без да си проверила кое е истина, кое не. Мароооооооооооо, четеш ли Мароооооооооооо???
  • 22 Нямам срам

    12 4 Отговор
    Имам едни комший само се карат ... жената е тотално куку само реве заяжда се прави забележки изпада в истерия... жените са големи усойници ..
  • 23 Човекът си го казва,ама кой го слуша?

    14 4 Отговор
    По думите му,жена му е получила следродилна депресия след раждането на второто дете.Проблемът е в нейните родители,че не са я лекували.На моя шурей жена му изпадна в такова състояние и вече 16 години тя е на хапчета.Лекуване няма,просто хапчетата помагат да не изпада в крайни моментни състояния,в което е изпаднала тази жена и е заклала децата си.А защо нейните родители са виновни ли?Защото не са я закарали насила при психиатър!Моя шурей,аз и жена ми не успяхме да я убедим,а се наложи да извикаме родителите й за помощ!
  • 24 Гнидата

    9 3 Отговор
    Кой каквото и да говори не тоя е убиеца. И вие сте грозници ама никой не го коментира нали. Аре оставете човека на мира. Оная дето е видяла сметката на две човешки същества ще гние в ада но преди това в панделката, жал ми е за съсипания човек. Такива лицемерни женища дето се правят на жертви, а всъщност са една топка от злоба и завист търкаляна от дявола най-накрая сами си слагат въжето. Сигурен съм, че тая уродка няма да доживее присъда не заслужава да диша.
  • 25 Психиатър

    6 2 Отговор
    Хората с психически проблеми нараняват себе си , не другите. Тя е убиец , а за останалите нямам думи. Цялата семка е КУКУ и за затвора!
  • 26 И какво

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Да бе да":

    И така да е ,трябваше да си убие децата ли по-хубаво да беше наръгала мъжа си докато спи ква майка е тая
  • 27 Меркантилност

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    бил съм в подобна токсична връзка тип "цици или сватба ще ми правиш" и е много трудно да излезеш. е, излязох имаше си откачен период и се усвести като я удари живота и видя че няма откъде да взима пари... просто човека е бил твърде добър и не я е оставил когато трявбало.. ако е истинна това което казва де
  • 28 Тома

    3 3 Отговор
    По принцип интровертите(склонните към депресия) нараняват себе си,а екстровертите(склонни са към агресия),нараняват околните.Не е характерно за тази жена да извърши такава постъпка.Може да държала децата,като щит и този да е искал нея да нарани,но да е уцилил децата.После я е аплашил,че ще избие родителите и тя е била в шок.Излязъл е и почнал демонстративно поведение.
  • 29 Нинка

    3 0 Отговор
    И моя ме биеше и заплашваше, ама не си убих детето!
  • 30 чети

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Да бе да":

    Ти не прочете ли добре статията . Горският казва , че дори собственият и баща не я изтрайва и я е пребил , сигурно защото е била много добра.
  • 31 Кауш

    1 0 Отговор
    Хвани единия и го удари в другия, и двамата в земята! Жалко за децата!