1 Декември, 2020 09:32 32 358 27

Мистериозен любовник изплува покрай убийството на арендаторката Красимира

  • красимира куковска-
  • любомир петров-
  • бегово

Младата майка е казала на мъжа си за новата си връзка и той я застрелял

Мистериозен любовник изплува покрай убийството на арендаторката Красимира - 1

Нов мъж в живота на убитата Красимира от Бегово е причината Любомир да посегна на живота ѝ, съобщава TrafficNews. Агресията на Петров била яростна, след като съпругата му го изгонила три дни преди да я застреля.

Красимира бе открита мъртва в село Бегово на 11 септември. Съпругът на 21-годишната майка - Любомир Петров бе задържан на 18 септември.

Първоначалната версия бе, че младата жена сама е сложила край на живота си с ловна пушка. В последствие обаче разследващите са установили множество несъответствия между показанията, дадени от Петров и фактическата обстановка.

Семейството е имало две невръстни деца. Красимира и Любомир живеели заедно от няколко години, но напоследък отношенията между двамата били изострени. Според близки на двойката седмица преди трагедията, двамата се били разделили.

В последствие спрямо Любомир бе повдигнато обвинение в убийство по непредпазливост. Сега обаче са налице нови доказателства, че 20-годишният мъж хладнокръвно и умишлено е убил майката на децата му. Той е привлечен по нови обвинения, а именно за престъпление по член 116 от НК.

Оказва се, че според разследващите се касае за жестокост при отнемане на живота на жената, тъй като има доказателства за системно домашно насилие от страна на 20-годишния мъж към половинката му.

20-годишният Любомир Петров редовно е малтретирал и психически, и физически майката на двете си деца Красимира Куковска. Използвал я за пари и бил изключително алчен. Жената наследила както имоти, така и пари от родителите си.

Тя продължила бизнеса на баща си, свързан със земеделие. Била находчива и печелила добре. Любомир ѝ помагал във фирмата, но само на думи. Единствено го интересувала печалбата.

Взаимоотношенията им не вървели през последните месеци. Нещо повече – Красимира си намира нов приятел, който е от Пловдив, на 28 години. В началото на септември Красимира е била на море с новото си гадже.

Няколко дни, след като са се прибрали, жената и Любомир за пореден път са се скарали. Тогава 21-годишната майка изгонила мъжа си. Заявила му, че трябва да си намери квартира, че не работи вече във фирмата и че иска развод.

Ядосан Любомир си тръгва. Той обаче се връща в дома на съпругата си и поставя записващи устройства, за да я следи какво прави.

В нощта на убийството той се върнал, за да си вземе техниката. Красимира не го пуснала в дома си и заключила вратата. Ключът оставила в бравата и така мъжът ѝ не можел да отключи. Това обаче не спряло Любомир.

През съседния двор той преминал през задна врата, която успял да разбие. Нахлувайки в стаята на Красимира, тя си пишела с новия си приятел. Без да увърта, тя разказала на мъжа си за новата връзка, както и кой е новият мъж до нея. Това отключило агресията на Любомир и той убил майката на децата си.

До Любомир органите на реда стигнали не само заради противоречивите му обяснения. Видео записи от камери в селото са уловили действията на 20-годишния мъж.

Кадрите показват как от съседния двор влиза в къщата на Красимира, малко преди самото убийство. Освен това, физически няма как жената да се простреля сама, имайки предвид, че куршумът е попаднал в сърцето, а пушката е над 1 метър.

Любомир е бил подложен и на детектор на лъжата. Полиграфът е показал, че мъжът лъже относно съпричастността му към убийството на Красимира.

В началото на тази седмица Петров се изправи пред съда. Той поиска да се прибере у дома, но според магистратите най-адекватна мярка за неотклонение спрямо него е „задържане под стража”.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Винаги има с..кс

    35 1 Отговор
    Или става дума за пари. Водещи мотиви за всяко престъпно деяние
  • 2 Минчо

    29 4 Отговор
    ТОВА МОМИЧЕ ОТ СНИМКАТА ИЗГЛЕЖДА НА 15 ГОД!!!!А И Е ДОСТА ПО СЛАБА!!!!!!!
  • 3 Розов

    14 41 Отговор
    Не ги разбирам тея убийства от ревност. 2 деца сега любовника ли ще ги гледа? Сбъркани сте всички хетеросексуални!

    Коментиран от #7, #20, #25

  • 4 Маймуняка

    50 11 Отговор
    Това са ценностите на изгубеното поколение израснало в "демокрация".Всичките са лумпени !

    Коментиран от #16, #27

  • 5 Ерекция Кочева

    21 12 Отговор
    Драма между селски бекове!
    🐂🐄🐂🐄🐂🐄🐂🐄🐂🐄🐂
  • 6 kx xm s s

    31 10 Отговор
    Значи, да се простреляш с ловна пушка е невъзможно, ама само в тоя случай. Защото преди няколко години, някакъв си рамбовец, дето го търсиха по горите 3 месеца успя да стори това. Според официалната версия, де.
    А инак тук нещата са ясни. Съпруг ревнивец, жената мераклийка и ....
    Жалко за децата им, обаче.

    Коментиран от #22

  • 7 мс днд

    22 3 Отговор

    До коментар #3 от "Розов":

    ооо, то па вие сте много наред. Убийства от ревност има и при хетеро, и при вас. Още повече, че при вас, намирането на нов партньор е безкрайно трудно.

    Коментиран от #17, #21

  • 8 логика

    8 7 Отговор
    Драмата в Бангладеш и в България е една и съща ''20 годишен баща на няколко невръстни деца'' Може би сега в България е дори по лошо.Защото 20 годишните родители им дават заем по по 100к евро. А младте баба и дядо дето ще го изплащат им е вдигнал мерника короната.

    Коментиран от #26

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 д д дцд

    13 1 Отговор

    До коментар #9 от "Еврогей":

    Даааа, искрена и свята е, ама малко понамирисва и цапа по чаршафа. Нищо, има ароматизатори и перални машини клас А++++. с и с миризмата се свиква, пък хигиената е предрасъдък и няма нищо общо със здравето.
  • 11 Нямат край българокалташките

    6 6 Отговор
    Драми...
  • 12 Варненския

    16 26 Отговор
    Че тая си е била за разстрел. Мъж има, не е разведена, а пък ходи с някъв друг на море.

    Коментиран от #23

  • 13 Алфа Вълкът

    10 22 Отговор
    Каквото търсила си го получила!
  • 14 Румен

    11 8 Отговор
    Еееее, бай Тошо къде си да видиш каква Демокрация ни доставиха.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Стефан

    21 2 Отговор

    До коментар #4 от "Маймуняка":

    Не демокрацията му е виновна, а липсата на каквато и да е ценностна система, да не говорим за възпитанието в семейството, кога успя този изрод да се озлоби така че да посегне на майката на децата си, да не би само това семейство се е разделило, явно е че е аутсайдер в живота и когато вече сам трябва да си изкарва пари е разбрал че е на дъното.
  • 17 Хасан

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "мс днд":

    Глупости, намирането на нов патньор за нас е лесно, имаме си групи по фейсбука, а също си пишем гепиме.
    Единствено сега с тая корона наште заведения неработят.

    Коментиран от #24

  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор
    убиец психопат садист
    никнейм ГРАД КОЗЛОДУЙ
  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 3 Отговор
    повремето на уж лошия комунизъм убийците получаваха смъртна присъда
    никнейм ГРАД КОЗЛОДУЙ
  • 20 сектант

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Розов":

    ами то вие как да ги разбирате тия неща
  • 21 4745

    6 2 Отговор

    До коментар #7 от "мс днд":

    Случаят е истински: Пандиз. Любовници. Единият хомо, а другия бисексуален. Излизат. Бисексуалният си намира жена. Обича я. Ражда се дете. Хомото го намира и го убива. На въпроса защо го направи: " Ако, ми беше изневерил с мъж щях да му простя, но с жена! Никога!"
  • 22 умньо

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "kx xm s s":

    Каква ловна пушка ве умник! Я чети малко!
  • 23 умньо

    4 3 Отговор

    До коментар #12 от "Варненския":

    А ве я си свали добруджанските цървули от табелата на Варна! Те въобще не са били женени!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 А педалите

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Розов":

    изобщо, ама хич не сте сбъркани.
  • 26 ОРИЗА

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "логика":

    Смени си дилъра пич не та знам на какво си ама го смени
  • 27 село

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "Маймуняка":

    Дрън, дрън. Който кръшка , му резват зелката. Така си е от дядово време. Погледнете си родовото дърво. Там да виждате разводи?