Last news in Fakti

21 Декември, 2020 17:25 4 507 16

Диващина! Изпочупиха колата на мъж от Русе

  • русе-
  • потрошена кола

Установени са счупени предно обзорно стъкло, стъкла на две от вратите и вдлъбнатина по една от вратите от удар с тъп предмет

Диващина! Изпочупиха колата на мъж от Русе - 1
Илюстративна снимка, източник: БГНЕС

На 19 декември в Първо РУ е постъпил сигнал от мъж, че около час преди това е бил нападнат в русенския кв. Средна кула, в района на кръстовище, пише dunavmost.

Той обяснил, че неизвестни лица са нанесли материални щети на управлявания от него лек автомобил с марка „Сеат“.

Сигналът е документиран, като е извършен оглед и е образувано досъдебно производство. Установени са счупени предно обзорно стъкло, стъкла на две от вратите и вдлъбнатина по една от вратите от удар с тъп предмет.

Заявената щета е за около 500 лв.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 8 Отговор
    Дано се оправи човека .

    Коментиран от #2

  • 2 Прав си

    24 4 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    за него има шанс но за теб такъв няма.
  • 3 КОВИД - 20

    6 3 Отговор
    Аман от мангаасари! Сега вече им ееб.х маамаатааа!
  • 4 sbs

    9 1 Отговор
    БАТЕ ДИНКО ОТ ЯМБОЛ ТОЙ СЕ БОРИ С ТЪМНО РУСИТЕ
  • 5 Чърчил

    13 12 Отговор
    Българите са дивашко и варварско племе!

    Коментиран от #11, #15

  • 6 Перо

    3 7 Отговор
    Не вярвам,че ще му бъде потрошена колата само така за спорта. Или е имало засичане,или неспазане на предимство или неправилно изпреварване.Това са постоянните селски нарушения.

    Коментиран от #7, #12, #16

  • 7 Пиперо

    12 0 Отговор

    До коментар #6 от "Перо":

    Абе аз съм 45 години зад волана на коли и камиони ...за над 2 млн. навъртяни км знаеш ли колко са ми изскачали без предимство ,ама НИТО съм трошил ,НИТО моята кола трошили -даже калник не съм удрял...

    Коментиран от #8

  • 8 Перо

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "Пиперо":

    Аз не оправдавам престъпниците,но сега нито подготовката на младите е на ниво,нито образованието,нито възпитанието,да не говорим за самодисциплина. Най-голяма вина за това има държавата,допускайки корупцията в шофьорските курсове.Един мутрафон с купена книжка е по-опасен от купено разрешително за оръжие. Виждал съм цигани да хвърлят камъни по влакове,но такова безпричинно хулиганство,никога!
  • 9 ???

    1 0 Отговор
    А тази защо, даже и номерата свалиха

  • 10 Русе

    9 1 Отговор
    Е малката виена но вече на г *са на географията, пълна скъб, жалко за хубавия град с хубавите хора от преди мноого години, сега и хубавите хора са рядкост

    Коментиран от #13

  • 11 Глупости на търкалета

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Чърчил":

    Какви българи в Кулата? Минавал ли си от там?
  • 12 Глупости на търкалета

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Перо":

    Изброените от теб нарушения са нещо нормално в ежедневието. Нито едно не заслужава такива мародерства. Друг е въпроса, дали нарушенията са довели до щети на друг, но ако всички са живи и здрави определено не е това начина. Хора сме, ще се разберем. За едни стари железа да се караме и бием не е редно. Засякъл те, подпрял те, одраскал те..... Слезте и си попълнете застрахователния лист, пък се радвайте, че сте живи и здрави. Тенекии се оправят с пари от застрахователя. Вие да сте добре!
  • 13 Глупости на търкалета

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Русе":

    Сградите, спечелили му прозвището малката Виена, още си стоят, но русенци не останаха вече. 20% от жилищата са необитаеми. Многото миризливи фабрики с химикали във въздуха постоянно обгазяват хубавият град. Русенци избягаха. На тяхно място се заселват новите евтини работници от села, на по 50 км от Русе, че дори и чак от РР и СС.
  • 14 Глупости на търкалета

    1 0 Отговор
    Защо не пишете и за другите диващини, като системното среднощно трошене на чисто новите чешмички в града? Или за станалият модерен, спортен вандализъм, да се ритат и млатят кошчетата за боклук по централния площад? Или пък за дисциплината строши огледало в подлеза на кръговото, край полицията? Няма ден без подобна новина в Русенските медии и е така от година, а управата е все така безсилна срещу едни изтървани тинейджърчета.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Шрек

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Перо":

    Промяна във наказателният кодекс би спрял всякакви такива ,,гангстерски -селски -клоунади " на павианите