Last news in Fakti

6 Януари, 2021 12:38 2 611 7

Жестоко убийство на възрастна жена в Хасково

  • убийство-
  • възрастна жена-
  • хасково

Сигналът за починала в дома си хасковлийка е бил подаден вчера в местното управление на полицията

Жестоко убийство на възрастна жена в Хасково - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Полицията в Хасково разследва убийство на 74-годишна жена, съобщи ОД на МВР. Сигналът за починала в дома си хасковлийка е бил подаден вчера в местното управление на полицията.

По тялото на жената имало синини, а при извършената аутопсия е било установено, че починалата има счупена дясна ключица, счупени ребра в дясно и ляво междуребрие, счупена подбедрица и множество хематоми в лицевата част и по тялото, които са и причината за настъпване на смъртта.

Разследващите извършват интензивни оперативно-издирвателни и следствени действия под надзора на Окръжна прокуратура - Хасково.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава, допълват от полицията.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Редови гражданин

    22 0 Отговор
    Извършителят/ите да са с името на силна, алкохолна напитла ?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Къде

    12 1 Отговор
    е обявилия се за защитник на старците ? Хайде , извършителя ще се намери , но до кога ежедневни убийства и самоубийства ?
  • 4 Цецо

    10 3 Отговор
    Сигурно са от тъмносините избиратели. Гарантирано от ГРОБ.
  • 5 Хан Аспарух

    1 3 Отговор
    Може ли такава жестокост? Ние по мое време просто изоставяхме старците по пътя до дунава, а когато го преминахме и се установихме ги изтикваме извън аула.
  • 6 До кога

    10 0 Отговор
    Айде стига вече, до кога ше има цигански убийства? Те вече станаха ежедневие в последните няколко години. Ама ние и българите сме били такива. Сред тия процента е в пъти по-голям и кои са те в собствената ни държава да ни третират по такъв начин? Защитават ги заради етнос, цвят на кожата, не прилагат законите върху тях само заради по-тъмната им кожа. Какви са тия неща? Нашите родители, баби и дядовци седят с по 300 лева пенсия и вместо да им вдигнат оенсиите ги дават на тия за поредното дете и в замяна те пребиват нашите възрастни роднини и за капак на всичко ги задържат за по 72 часа и ги пускат. В какъв народ сме се превърнали ние да позволяваме най-долния етнос, нищо не постигнал да се държи с нас по такъв начин?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.