Last news in Fakti

26 Януари, 2021 18:21 5 024 5

5 г. затвор за рецидивист, разпространявал хероин в затвора в Бобов дол

  • хероин-
  • рецидивист-
  • бобов дол

Подсъдимият е многократно осъждан, предимно за престъпления против собствеността

5 г. затвор за рецидивист, разпространявал хероин в затвора в Бобов дол - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Окръжната прокуратура в Кюстендил е постигнала осъдителна присъда спрямо З.М. (31 години), за разпространение на хероин в затвора в Бобов дол, съобщиха от прокуратурата. Подсъдимият е многократно осъждан, предимно за престъпления против собствеността. През м. октомври 2013 г. той постъпил в затвора – гр. Бобов дол за изтърпяване на наложеното му наказание от пет години.

През септември 2019 г. мъжът бил заловен при опит да предаде на друг затворник цигари, като в една от тях на мястото на филтъра било поставено наркотично вещество. От извършената физикохимическа експертиза на откритото вещество, с тегло 0,032 грама, е видно, че то съдържа хероин.

Подсъдимият е бил привлечен към наказателна отговорност за разпространение на високорисково наркотично вещество. Престъпното деяние е било извършено от него при условията на опасен рецидив, съобщиха още от държавното обвинение

С присъдата на Окръжния съд в Кюстендил на 31-годишния мъж е наложено наказание от пет години "лишаване от свобода" при "строг" режим на изтърпяване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ммм...да

    11 0 Отговор
    Като излезе след 5 години ще прави още по-големи престъпления.Българските затвори непревъзпитават,а озлобяват и оскотяват.
  • 2 2222

    3 1 Отговор
    Той тоя няма управия щом в затвора продава наркотици . Малко са му 5 години.Нагъл тип !
  • 3 Любослав

    5 0 Отговор
    Хероина Кой му го е дал вътре да го продава що не ги потърсите и тя X
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Варненския

    1 0 Отговор
    И тоз хероин как влезе там?!?