Last news in Fakti

22 Декември, 2012 11:47 2 669 2

Двама арестувани след гонка за обир на златарско ателие

  • арестувани-
  • обир-
  • златарско ателие

Двама души са задържани за обир на златарско ателие в Мездра, съобщи бТВ, позовавайки се на думи на вътрешния министър Цветан Цветанов пред агенция „Фокус“.

При грабежа нападателите са ударили жената зад щанда с твърд предмет по главата. Тя е настанена в местната болница без опасност за живота.

Веднага след инцидента е започнало преследване в центъра на Мездра. Задържани са двама души, на които се съобщават само малките имена – Цветомир и Петър. Те били на по 34 години, криминално проявени. Единият е бил с регистрация за грабеж, а другият – за кражба на лек автомобил.

У тях са намерени около килограм злато от обира, автомат „Калашников”, пистолети «Аркус» и ТТ. Процесуално-следствените действия по случая продължават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 koko

    0 0 Отговор
    аматиори пълни бонаци с автомати и ще се оставят да ги хранат
  • 2 хайнекен

    0 0 Отговор
    КОКО май много филмчета гледаш..........Сигурно си някой тинейджър или само мозъкът ти е такъв........герой и половина.