Last news in Fakti

4 Януари, 2013 20:03 22 245 6

Убитият хасковлия е Джони Американеца

  • хасковлия-
  • убийство

Откритият вчера следобед край село Пчелари труп е на 53-годишният Георги Георгиев, по-известен като Джони Американеца, съобщи Haskovo.info. Последно той се е занимавал с внос на автомобили от Австрия.Както вече писахме, трупът е бил със счупен гръбнак и множество наранявания. По-късно от МВР официално съобщиха, че тялото е открито под мост на пътя между селата Маджари и Пчелари. Мъжът е бил в неизвестност от 1 януари и е обявен за издирване по молба на жената, с която живее на съпружески начала. По тялото има лицеви рани в областта на челото от удар с тъп предмет или от падане от височина, вследствие на което има счупване на гръбначния стълб.

За убийството е задържан Анастас Симеонов от Хасково. Двамата са били приятели по чашка. Предполага се, че убийството е извършено именно след поредния запой в дома на заподозрения в центъра на Хасково, а впоследствие трупът е бил захвърлен по-късно.

Тази сутрин криминалисти от Областната дирекция на МВР в Хасково и съдебният лекар д-р Христо Еленски извършиха повторен оглед в жилището на Анастас Симеонов в центъра на Хасково срещу читалище "Заря". Предполага се, че именно там заподозреният и жертвата са пили преди убийството.

Според съседи запоите там са били ежедневие. Събираха се на по чашка, разказа съседът Георги Бойдев. Той обаче не е чул нищо, затова смята, че убийството не е извършено в жилището. Там заподозреният живеел на семейни начала с приятелката си Ваня Лилянова.

След като претърсиха дома на заподозрения, криминалистите извършиха и оглед на стопанисвания от него магазин и сервиз за телефони. След това бе извършен оглед и в другия имот на Симеонов на улица "Васил Друмев". Това е наследствена къща, която не е обитавана от години.

Анастас Симеонов е криминално проявен. Преди година е излязъл от затвора, където е лежал за сводничество. Според запознати, освен с проституция, той се е занимавал с кражби и иманярство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ромак Ремуб

    1 7 Отговор
    Бумерчо, сърби ли те някъде ?
    На всяка манджа мерудия не слагай !

    Коментиран от #3

  • 3 БУМЕР КАМОР

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ромак Ремуб":

    iskash dame pocheshash li
  • 4 ....

    0 0 Отговор
    замесен със дилари сигурно
  • 5 б28ц

    0 0 Отговор
    Много малко коментари от аскьовлий. Що така бе ?
  • 6 akor

    0 0 Отговор
    Еми малко коментари що хпрасково се е пренесло у студентски град гледам