Last news in Fakti

25 Март, 2021 13:27 3 859 6

Мъж подпали 8 таксита в пловдивското село Ягодово

  • ягодово-
  • таксита-
  • таксиметрови автомобили-
  • мариян киров

Извършителят на престъплението е задържан

Мъж подпали 8 таксита в пловдивското село Ягодово - 1

Млад мъж е подпалил осем таксиметрови автомобила в пловдивското село Ягодово. Полицията е задържала извършителя – 27-годишен мъж от село Крислово.

Малко след полунощ на 24 март на тел. 112 бил получен сигнал за пожар в село Ягодово. На местопроизшествието пристигнали екипи на пожарна и полиция, и въпреки бързата намеса на огнеборците напълно са изгорели 6 превозни средства с различни марки, а по други два – бус и лека кола, щетите са частични.

Установено е, че автомобилите са собственост на 43-годишен асеновградчанин, който от години предлага на пазара таксиметрови услуги. Коронавирусната криза засегнала бизнеса му и от 40-50 автомобила останали да работят едва десетина. Неизползваните превозни средства били паркирани пред сервиз на улица "Васил Левски" и са разположени покрай пътя при влизане в село Ягодово.

По информация, споделена от TrafficNews, 43-годишният собственик на автопарка Мариян Киров е разследван за икономически престъпления и подправяне на документи. Киров e в бизнеса отдавна, като работи с фирми-бушони и подставени лица. Неведнъж влиза в полезрението на Икономическа полиция и ДАНС. Години наред Киров е във война с друг основен играч на таксиметровия пазар в Пловдив – Радослав Керанов, който е осветлил голяма част от незаконната дейност на Киров, но сам е влязъл зад решетките по серия обвинения за палежи и опит за убийство. В последствие ВКС отмени присъдата и сега той е на свобода.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бойко

    2 1 Отговор
    Шеф на ВКС е Лозан Панов!
  • 6 ИЗПЕРКАЛИ СА ХОРАТА!!

    2 0 Отговор
    НЯМА ПАРИ..КОНКУРЕНЦИЯ..РЕВЕНШ..ИЛИ ОТ КОРОНАТА..НЕ ЗНАМ