Last news in Fakti

26 Март, 2021 22:10 1 752 2

Съдът остави зад решетките подпалвача на такситата в Ягодово

  • таксита-
  • таксиметрови автомобили-
  • ягодово

Според магистратите има опасност 27-годишният мъж да извърши и друго престъпление

Съдът остави зад решетките подпалвача на такситата в Ягодово - 1

Районният съд в Пловдив взе най-тежката мярка "задържане под стража" спрямо 27-годишен мъж, който е обвинен, че е запалил няколко автомобила в село Ягодово.

Според съдебния състав, въпреки че разследването е на сравнително ранен етап, събраните доказателства обосновават в достатъчна степен извода, че Г. Ш. е извършил деянието, за което му е повдигнато обвинение.

Съдът прецени, че е налице реална опасност той да извърши и друго престъпление, което е причина да бъде задържан в ареста за постоянно.

Определението не е окончателно и подлежи на обжалване пред Окръжен съд.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брендица

    5 5 Отговор
    Де бре Маро, сопри се. Какво гръмко заглавие си турнала. Звучи като Подпалвачите на Райхстага, а то некви ламаринки там
  • 2 Знааачи

    2 0 Отговор
    Смятай значи колко му е писнало на човека за да не му дреме.... Все едно всеки един от нас утре да си набележи някое районно в страната и да драсне клечката на патрулките.