Last news in Fakti

13 Януари, 2013 13:10 3 419 2

Ново групово изнасилване в Индия

  • индия-
  • изнасилвания
Ново групово изнасилване в Индия - 1
Вълна от протести по повод изнасилванията заля Индия в края на 2012 г.

Шестима души са арестувани за ново групово изнасилване в автобус в Северна Индия, предаде АФП, като се позова на полицейски източници.

Това се случва само седмици след груповото изнасилване на студентка в автобус в Делхи, което предизвика протести на територията на цялата страна. По-късно момичето почина в болница.

„Шестима мъже са задържани по обвинения за изнасилване на 29-годишна жена в нощта на 11 януари", посочиха от местната полиция.

Жертвата е била отвлечена в северния щат Пенджаб и отведена в къща близо до град Амритсар. Четирима мъже, както и шофьорът и кондукторът на автобуса са участвали в изнасилването, посочват още от полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крум

    0 0 Отговор
    Да им одрежат органите с топките и доживот на каторга, а вечер да спят при садистите!
    Правят публично достояние как и къде са и за 24 часа ще спре всичко!

    Крумови закони само!
  • 2 ...........

    0 0 Отговор
    Познай ... в автобус... кондукторът и шофьорът и те ....таковали.
    Като не виждали. Ромска му работа.
    Ромите са се разселили от Индия преди около 500-600 години.