20 Април, 2021 15:28 3 071 14

Рекорд в Пловдив! Шофьорка дължи над 4 бона за глоби

  • шофьорка-
  • глоби-
  • превишена скорост-
  • рекорд

Дамата зад волана изгърмяла при поредната акция на полицията в града под тепетата

Рекорд в Пловдив! Шофьорка дължи над 4 бона за глоби - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

44-годишна пловдивчанка ще брои рекордните над 4 бона за глоби. Причината - 11 пъти била засечена да кара с превишена скорост.

Дамата зад волана изгърмяла при поредната акция на полицията в града под тепетата. Униформените заснели „Мерцедес“, надвишил максимално разрешената за участъка скорост. След като установили, че колата е управлявана от 44-годишна пловдивчанка, тя била призована в сектор "Пътна полиция", за да дава обяснения.

Така с едно явяване в сектора, на пловдивчанката са връчени още 2 акта и 9 електронни фиша – всички за извършени скоростни нарушения в рамките на година. Сумата, която ще трябва да заплати, възлиза на близо 4 200 лв. Освен това, дамата ще остане без книжка за срок от 6 месеца, а от талона и ще бъдат отнети 24 контролни точки.

Полицията напомня, че непрекъснато следи поведението на шофьори на пътя, които с действията и поведението си могат да застрашат живота на останалите участници в движението.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян

    4 4 Отговор
    Бравоо
  • 2 Каиш

    15 1 Отговор
    Гледам заглавието в което фигурира думата "бонА" и си викам- Чакай да видя кой е списвача на тая статия.
    Отварям статията и хич не съм изненадан- марийчето.
  • 3 Пурко

    15 2 Отговор
    Бонове от приватизацията явно има в главата на списващата мисирка!
  • 4 Майнатаун

    6 0 Отговор
    Е това е майнадрайвърка, а не "дама", както пишете! Не обиждайте жената тя участва в турнира наравно с мъжете!
  • 5 БАЙ Х@Й ‼

    13 0 Отговор
    Познайте дамата дали продава банички на заплата‼
  • 6 Матросов А.

    10 0 Отговор
    Браво! Освен това да й се връчи и орден "Ленин".
  • 7 Чичо Тони

    7 0 Отговор
    Както е казал поета - кеф цена няма. Само като катастрофира, дано няма други пострадали.
  • 8 Знайко

    8 0 Отговор
    XXI век 2021 г. от над 40 години по света ползват компютри да пазят досиетата с пътнште нарушений на водачите и да смятат точките. А я нас Пътна пжлиция е още в 1960-та година и работи с толончета. Ало Нъродното събрание, кога ще ги махнете тези инженер и времето ки ТАЛОНИ придружаващи шофьорските книжки. Всички чужденци кола ще у нас нямат ТАЛОНИ, защо българите трябва да имаме. Защо сме втора ръка хора в собствената си страна. Сигурно защото до 2020 г. все гласуваме за мошеници и некадърници.

    Коментиран от #12

  • 9 миш

    8 0 Отговор
    И при Бай Тодор,щеше да ги дължи,ама,щеше да изкопа ров от Пловдив до морето и обратно,ама сега е демокрация,баце.
  • 10 Жълто жълто жълто що е то?

    2 0 Отговор
    Факти ги би. Такава ви е системата в БЪЛГАРИЯ. За събирането на глобите в други "държави" си има къде по сигурна система.Тя е проста-идва ти честитката със срокът за плащане. (Плаща се по Интернет, може в общината, може по друг способ).Пише си-ако не се спази срокът става еди какво си(става ро голяча)ако пак не се спази какво става (още по горява) с мерки от съдът.Няма начин за не платиш. Имаш право да оспориш дори пред съдът....но да не платиш не е възможно. Ще ти вземат къщата или колата ,в затвора ще влезеш но ще платиш.Да се криеш и се правиш че не си получил честитките няма смисъл-тука всичко се получава .Точки-12....къде е това над 30 като в бггиби. Успех с реформите да си направите държавата...
  • 11 Хахх

    0 2 Отговор
    Че на мен само последният път ми писаха за над 3000лв. За едно спиране.
  • 12 Така е...

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Знайко":

    Нямам талон в Франция.Спира ме полиция и с компа от колата им за минути знаят всичко.А всичко е в база данни и няма начин да не си получиш глобата.Неплащането освен че ти вдига глобата съгласно указаните срокове става и криминално престъпление...не плащай. ..прави се на "ударен"...държавата не губи-ще ти конфискува колата,къщата ще ти продаде но ще си вземе.Борисов и ГРОБ проспаха 10 години за реформи.За чий е КАТ?Ненужен тотално.Нали си има Сент за лични карти и паспорти. Там трябва да е и за книжки,регистрация на купено(продадено) МПС. Ако искат в общината да го пращат.Няма нотариуси за продажба(покупка).Номерата си ги правя където поискам,сам мога да си ги сложа.Вече всичко по Интернет. Получаване по пощата.Никой не иска реформи реални.КАТ-комитет за тормоз на хората. За да си сменя книжката в БЪЛГАРИЯ 1 ден отиде по опашки.Ако работиш е 1 ден загуба за държавата.След това ниска била ефективността.Ниска ще е.Виждате защо.Айде със здраве.Сега е 2021.....а така е от 1960 насам. Някога хората са го правили за други условия.За днеска е ужасно мудно и смотано. Борисов Борисов....ГРОБ имахте шанс 10 години ...ама пусто крадене...
  • 13 Гошо

    2 0 Отговор
    Негър скиор и майна шифьор НЯМА! На тия селяци трябва да им се забрани пеш без придружител да се движат!
  • 14 Насьо

    4 0 Отговор
    Нищо де,ще дават 1 месец дупе на "половинките" си и всичко е точно